Iată momentul uimitor când Google Assistant (Duplex) a sunat la un restaurant şi a făcut o rezervare (Video)

4.038 ori
<b>Iată momentul uimitor când Google Assistant (Duplex) a sunat la un restaurant şi a făcut o rezervare (Video)</b>Google Assistant a devenit mai deştept cu ocazia lui Google I/O, atât de deştept încât a purtat o convorbire telefonică "de capul său", pentru a face o rezervare la un restaurant Da, s-a ajuns aici! Aveţi mai jos un demo din cadrul lui I/O 2018.

Google Assistant a devenit mai deştept cu ocazia lui Google I/O, atât de deştept încât a purtat o convorbire telefonică "de capul său", pentru a face o rezervare la un restaurant Da, s-a ajuns aici! Aveţi mai jos un demo din cadrul lui I/O 2018.

E şocant să vedem AI-ul interacţionând cu o persoană reală atât de bine, fără echivocuri, bâlbâieli, erori sau neînţelegeri. CEO-ul Sundar Pichai a prezentat o înregistrare a convorbirii între Google Assistant şi o angajată a unui restaurant sau o angajată la un coafor. Discuţia a implicat rezervări si programarea la o anumită ora.. Vocea a sunat foarte natural, iar persoana de la celălalt capăt al firului clar nu ştia că vorbeşte cu un AI. 

Funcţia este totuşi în faza de testare, deci mai e de lucru până să o folosim şi noi. Se numeşte "Duplex Inside Assistant" şi va fi testată la vară pentru a face rezervări la restaurantele din SUA. Asistentul e programat să reacţioneze politicos la refuzuri, să ştie să propună şi alte ore, numărul de persoane şi altele de gen. Google Duplex este în lucru de ani buni.

Pentru început Google Assistant va suna la diferite firme, pentru a afla programul lor şi îl va integra în listările de pe Maps. Google promite transparenţa totală pentru Duplex. În prima fază un operator uman va fi gata să preia convorbirea dacă ceva nu merge bine.

Trăim vremuri fantastice pentru AI şi acesta e doar începutul!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×