Telekom colaborează cu Primăria Alba Iulia pentru implementarea de soluții smart în domeniul educației

696 ori
<b>Telekom colaborează cu Primăria Alba Iulia pentru implementarea de soluții smart în domeniul educației</b>În această toamnă am participat la evenimentul Orange din Alba Iulia, acolo unde am văzut ce noutăți s-au implementat pentru a transforma orașul într-unul inteligent. S-a optat pentru cataloage inteligente, pentru iluminat stradal smart

În această toamnă la invitația celor de la Orange România am petrecut câteva zile în Alba Iulia, orașul pe care operatorul l-a ales pentru o transformare inedită, o transformare într-un oraș inteligent. V-am povestit despre lucrurile și tehnologiile implementate de Orange ca urmare a unui parteneriat cu Primăria Alba Iulia, iar acum descoperim că și cei de la Telekom iau în vizor acest oraș inteligent.

Prin intermediul unui comunicat de presă suntem informați că Telekom a semnat cu primăria Alba Iulia un protocol pentru implementarea componentei de Smart Education, ca parte a proiectului pilot de oraș inteligent "Alba Iulia Smart City 2018". Alături de partenerul Adservio, Telekom va implementa un pachet educațional care cuprinde licența pentru platforma Adservio de management educațional "Catalogul electronic" și dotarea cu 690 de tablete pentru profesori echipate cu SIM-uri de date mobile cu trafic inclus. 

Acest proiect dezvoltat la Alba Iulia vizează 18 unități de învățământ și face parte dintre-o strategie mai amplă a celor de la Telekom România pentru implementarea unor soluții de tip Smart City, componentă ce completeză obiectivele companiei de extindere a propriilor operațiuni pe acest segment de inovație și de consolidare a poziției de integrator de soluții ITC pe piața locală. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×