Samsung Intercept fotografiat si testat in fata camerei (Video)

1.381 ori
<b>Samsung Intercept fotografiat si testat in fata camerei (Video)</b>Urmasul lui Samsung Moment este modelul Intercept, pe care il puteti admira mai jos si vedea in actiune in clipul de la finalul articolului. Acest terminal va sosi in curand prin retailerul Best Buy, care va vinde telefonul la pretul de 100 de dolari...

Urmasul lui Samsung Moment este modelul Intercept, pe care il puteti admira mai jos si vedea in actiune in clipul de la finalul articolului. Acest terminal va sosi in curand prin retailerul Best Buy, care va vinde telefonul la pretul de 100 de dolari (evident cu o oferta asociata).

Desi formatul si designul lui Samsung Intercept sunt destul de familiare, acest slider QWERTY este destul de impresionant incat sa devina un hit, el sosind cu un display de 3.2 inchi si o camera de 3.2 megapixeli. In ce priveste display-ul, el suporta o rezolutie de 800 x 480 pixeli, iar tastatura sa este in mod clar imbunatatita.

Porturile si tastele de pe Moment au fost modificate, iar urmasul sau are foarte mult potential. Specificatiile interne ale lui Intercept nu sunt cunoscute inca, dar putem admira telefonul in acest clip, pana ce ele vor deveni oficiale:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×