Orange Romania mareste viteza de navigare pe Internet

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.292 ori
<b>Orange Romania mareste viteza de navigare pe Internet</b>Orange Romania tocmai a anuntat cresterea vitezei de transfer oferite clientilor serviciilor tip date la 14,4 Mbps. Incepand din data de 3 mai, noua viteza va fi disponibila pentru clientii din 11 orase: Bucuresti, Constanta, Timisoara, Bacau, Brasov,...

Orange Romania tocmai a anuntat cresterea vitezei de transfer oferite clientilor serviciilor tip date la 14,4 Mbps. Incepand din data de 3 mai, noua viteza va fi disponibila pentru clientii din 11 orase: Bucuresti, Constanta, Timisoara, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Galati, Oradea si Ploiesti.

De asemenea, aflam ca Orange va veni cu oferte imbatabile de servicii Internet, cum ar fi trafic nelimitat si gratuit pe timpul noptii (intre orele 0:00 si 7:00), pentru clientii care folosesc abonamentele Internet Unlimited 14, Internet Unlimited 21 si Internet Unlimited 58. Viteza va fi crescuta automat la 14,4 Mbps pentru aceste 3 planuri tarifare.

In cele 11 orase mentionate mai sus, utilizatorii de servicii Orange vor beneficia de o oferta speciala la cumpararea unui abonament Internet Unlimited 14 pe 2 ani: tariful la abonament in primele 3 luni va fi mai mic cu 50%, iar modelul USB Option Icon 515M va fi disponibil la 1 euro. Nici pasionatii de smartphone-uri nu au fost uitati, ei beneficiind de optiunea My Smartphone, care le aduce 500 MB pentru navigare pe Internet, cu 9 euro pe luna (TVA inclus).

Trebuie mentionat si ca Orange permite clientilor sa testeze serviciile sale de Internet mobil, inainte de a le achizitiona. Astfel, veti putea testa gratuit, timp de 15 zile, noua viteza de navigare pe computerul dumneavoastra.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×