Lista completa a aplicatiilor native iPhone

960 ori
<b>Lista completa a aplicatiilor native iPhone</b>Site-ul ModMyiphone, celebru pentru tutorialele sale utile pentru posesorii telefonului produs de Apple, a pus la dispozitie lista complete cu toate aplicatiile native ale celui mai faimos terminal mobil al anului. Pagina ce include aceasta lista ofera...

Site-ul ModMyiphone, celebru pentru tutorialele sale utile pentru posesorii telefonului produs de Apple, a pus la dispozitie lista complete cu toate aplicatiile native ale celui mai faimos terminal mobil al anului.

Pagina ce include aceasta lista ofera informatii de baza despre fiecare aplicatie, linkuri catre site-urile developerilor si o descriere de cate o pagina pentru fiecare soft. Exista de asemenea o optiune "submit app", care va permite persoanelor care acceseaza site-ul sa updateze lista cu aplicatii, in cazul in care acestia descopera un nou soft de baza pentru iPhone. De la cele mai banale emulatoare de jocuri, pana la softuri VoIP, veti afla acum informatii vitale despre softurile ideale pentru iPhone-ul dumneavoastra.

Serviciul este gratuit si util pentru fanii iPhone care doresc sa isi exploateze terminalul la maxim. Banuim ca vanzarile super handsetului lansat de Apple pe 29 iunie vor creste, acum cand telefonul este disponibil la un pret cu 200 de dolari mai mic. Astfel, o lista cum este cea mentionata mai sus va deveni vitala pentru incepatorii in ale iPhone-ului, care au acum acces la acest gadget, datorita pretului care l-a pus in vizorul adolescentilor cu venituri medii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×