CES 2018: Qualcomm anunță platforma Smart Audio pentru boxe smart; se aduce și suport Cortana

850 ori
<b>CES 2018: Qualcomm anunță platforma Smart Audio pentru boxe smart; se aduce și suport Cortana</b>Cei de la Qualcomm au profitat de această ediție CES pentru a anunța platforma numită Smart Audio ce face referire la boxele echipate cu asistenți vocali și alte produse similare. Se oferă aici suport pentru soluții precum Amazon Alexa, Cortana

Printre noutățile aduse de către americanii de la Qualcomm în cadrul CES 2018 se numără și platforma Smart Audio, inițiativă prin care producătorul de chipset-uri dorește să reducă din efortul depus de către companii pentru dezvoltarea de boxe inteligente echipate cu asistenți vocali. De acum se oferă și suport pentru asistentul Cortana a celor de la Microsoft și pe listă se mai află Google Assistant, Amazon Alexa și alte câteva soluții din China.

Qualcomm

Qualcomm vrea să reducă astfel timpul și costul dezvoltării de boxe smart ce aduc suport pentru asistență digitală și vorbim despre o platformă ce integrează atât hardware-ul, cât și software-ul necesar. Ne este comunicat faptul că platforma de față Smart Audio în versiunea cu Alexa dispune de 6 microfoane pentru un sistem de recunoaștere vocal avansat. 

De asemenea mai aflăm că primele boxe cu suport Cortana ce adoptă platforma Qualcomm Smart Audio vor sosi în prima parte a anului 2018. Din ce vedem piața acestor speakere smart este vizată de mai toți producătorii din lumea tech și Google trece la următorul nivel prin lansarea alături de parteneri a unor boxe cu display integrat și extra funcționalitate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×