Microsoft brevetează o tehnologie prin care aduce feedback haptic pentru stylus-ul Surface Pen

626 ori
<b>Microsoft brevetează o tehnologie prin care aduce feedback haptic pentru stylus-ul Surface Pen</b>Cei de la Microsoft completează la fel de multe brevete precum Samsung, cel mai nou patent de acest tip fiind asociat stylus-ului Surface Pen. Compania IT a inventat o modalitate prin care se poate aduce feedback haptic pe stylus prin intermediul

La fel ca Samsung și cei de la Microsoft sunt axați pe înregistrarea a cât mai multe brevete, fie că vorbim despre aplicații ce fac referire la terminale pliabile, tablete, sau mai nou stylus-uri. Fix un asemenea patent a fost obținut de firma IT în aceste zile, unul care ne prezintă o modalitate prin care stylus-ul Surface Pen ar putea primi pe viitor un accesoriu sau un upgrade care va aduce feedback haptic.

Brevet Surface Pen

Pentru cei care nu știu, feedback-ul haptic este acel răspuns sub formă de vibrație de regulă pe care îl primim la interacțiunea cu un ecran tactil, un exemplu pe cât se poate de descriptiv fiind ecranul 3D Touch de pe iPhone. O asemenea tehnologie are de gând să ofere și Microsoft pe un stylus, accesoriu ce va oferi feedback prin intermediul unor mici magneți plasați în vârful pen-ului.

Conform datelor înscrise în acest brevet, stylus-ul Surface Pen va oferi mici vibrații pentru a-i da utilizatorului senzația că scrie pe o suprafață mai dură, precum hârtia - modalitate prin care se va oferi o experiență mai naturală de scris. Nu este clar când va sosi acest stylus, asta pentru că de multe ori brevetele rămân doar pe hârtie din păcate..

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×