Top 10 telefoane concept high end: Samsung Galaxy S6, iPhone 6 și telefoane consola de gaming

5.936 ori
<b>Top 10 telefoane concept high end: Samsung Galaxy S6, iPhone 6 și telefoane consola de gaming</b>Mi se pare interesant faptul că pe măsură ce trec anii designurile telefoanelor se simplifica, în loc să se complice. De asemenea pe măsură ce ne întoarcem în timp observăm faptul că predicțiile și conceptele din urmă cu câțiva ani erau...

Mi se pare interesant faptul că pe măsură ce trec anii designurile telefoanelor se simplifica, în loc să se complice. De asemenea pe măsură ce ne întoarcem în timp observăm faptul că predicțiile și conceptele din urmă cu câțiva ani erau prea SF față de realitatea de azi.


10) iPhone 6

Acest top ar putea fi alcătuit numai din modele iPhone dacă am răscoli puțin webul, dar iată că ne-am oprit asupra unui concept de iPhone 6 venit din Italia. Creație a lui Federico Ciccarese, acest terminal are două versiuni, una de 4.7 și alta de 5.5 inch. Ambele modele au un aspect ratio de 16:9 și o carcasă curbată în zona din spate.Terminalul vine cu senzor Touch ID, ecran edge to edge și o carcasă ultrasubtire. Practic avem aici un phablet și un iPhone mai mare puțin.


9) Sony PlayStation Phone

Acesta este mai degrabă un înlocuitor de consola principală, decât de telefon cu funcții de gaming, având în vedere dotările sale. PS Square este un produs smart destinat utilizatorilor adolescenți și vine cu încărcare prin inducție, Bluetooth, o tastatură QWERTY comodă și un ecran OLED de mari dimensiuni. Avem parte și de tastele speciale de gaming ale unui PSP, iar ecranul pare a se putea rabata la un anumit unghi. Acest concept e un fel de Nvidia Shield mai bine gândit.

Sony PlayStation Phone


8) Nokia Lumia 1030

Nokia Lumia 1030 este ceea ce aș numi un design curajos, un telefon care se abate de la formatul normal și adoptă un look inedit. Creație a lui Edgar Mkrtchyan, acest smarpthone vine cu o parte din spate cu textură din piele și suporta carcase interschimbabile. Accentele aurii din jurul marginilor acestui model arata excelent și fac terminalul să pară mai prețios decât un iPhone 5s auriu. Acest model vine cu o cameră de 41 de megapixeli, un display de 4.7 inch și 2 GB RAM, plus un procesor Snapdragon 600. Remarcați și forma să ce aduce cu o clepsidră.

Nokia Lumia 1030


7) Telefonul concept NEC

Deși compania NEC e cunoscută mai degrabă pentru monitoare decât pentru telefoane mobile, iată că am descoperit și un smartphone concept cu acest branding. E vorba despre modelul din imaginea de mai jos, care aduce cu o mașină de curse Ferrari mai degrabă decât cu un handset. El vine cu o clapetă glisantă care include tastatura și are un display ușor cubat, plus o interfață destul de arătoasă. Acest model ar fi foarte apreciat în Japonia, sunt sigur.

Concept Telefon NEC


6) Motorola X

înainte ca Motorola X să devină oficial au apărut imagini precum cea de mai jos, în care vedeam un smartphone foarte atractiv, cu ecran edge to edge. Rezultatul final nu a arătat atât de bine, iar acest device ar fi urmat să aibă un CPU Snapdragon 800, Android 5.0 Key Lime Pie (părea plauzibil atunci) și un display de 4.7 inch cu rezoluție de 1280 x 768 pixeli. în plus bateria avea o capacitate impresionantă de 4000 mAh. Acest model e rezistent și la apă și la praf și nu vine cu slot microSD.

Motorola X


5) HTC One Plus

Creație a lui Jermaine Smit, acesta e un concept de HTC One 2 aka HTC M8, care înainte să apară scăpările de imagini părea plauzibil. Acesta este un smartphone cu difuzoare BoomSound, ecran cu margini foarte subțiri și o carcasă ultraslim. Butoanele capacitive au fost păstrate , iar acest device pare mult mai rotunjit decât alte randari ale noului HTC One. Observ și că acest terminal e puțin mai lat decât predecesorul său, probabil din cauza creșterii diagonalei sale. Un device foarte reușit, chiar mai reușit decât primele imagini oficiale cu noul One!

HTC One Plus


4) Samsung Galaxy S5

Se pare că publicul era foarte încântat de designurile lui Samsung Galaxy S5 în faza de concept și mai puțin fericit cu varianta finală. Phoenix Pham și-a imaginat un Samsung Galaxy S5 cu ecran curbat, cam în stilul ceasurilor iWatch cu ecran rotunjit. Acest model include și acea interfață specială TouchWiz, care până la urmă nu a mai ajuns pe Galaxy S5 din câte știu. Acest concept include și o cameră ISOCELL de 20 de megapixeli, ecran 2K și scanner de iris, performante la are S5 cel real nu a ajuns.

Samsung Galaxy S5


3) Samsung Galaxy S5 flexibil

O posibilitate ar fi fost că Samsung Galaxy S5 să fie flexibil, sau măcar curbat, dar iată că ea nu s-a materializat. Avem totuși designul lui Ashraf Amer, care vede în acest terminal o posibilitate pentru viitorul Samsung. Acesta este un smartphone cu specificații SF, inclusiv un procesor octa core MediaTek, 5 GB RAM și un scanner de iris și amprente. Avem parte de cameră de 16 MP, difuzoare stereo în spate cu surround special și o carcasă foarte elegant curbată și foarte subțire.

Samsung Galaxy S5 Flexibil

2) Nokia Morph

Cu 6 ani în urma prindea viață Nokia Morph, un concept provenit chiar din laboratoarele Nokia, de pe vremea când compania o ducea bine încă. Acest device folosea nanotehnologia, pentru a se transforma din telefon în ceas și tableta. E vorba despre un handset flexibil, expus la Muzeul de Arta Modernă din New York. Terminalul este și transparent și folosește nanotehnologie, care pune 10.000 de tranzistori pe un fir de păr al unei insecte. Acest device e capabil să analizeze și mirosurile din jur. Atenție la usturoi!

Nokia Morph

1) Samsung Galaxy S6

Acest concept de Samsung Galaxy S6 este creat de către Vilim Pluzaric și probabil va fi SF și peste câțiva ani. Observați colțurile și marginile rotunjite ale terminalului, în contradicție cu trendurile actuale de design. Cea mai bizară alegere aici este diagonală, de doar 4.5 inch, iar ecranul este un OLED în cazul în care vă întrebați. Telefonul este ultrasubtire și se renunța la jackul audio și la toate porturile, chiar și la USB. Totul este realizat via wireless, iar terminalul rulează Android 6.0 și are o cameră de 18 MP.

Samsung Galaxy S6

Care e modelul vostru preferat din această selecție?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×