iPhone 9, iPhone Xs şi iPhone Xs Plus ar putea ajunge la viteze Gigabit LTE, folosind chipuri MediaTek şi Intel

1.437 ori
<b>iPhone 9, iPhone Xs şi iPhone Xs Plus ar putea ajunge la viteze Gigabit LTE, folosind chipuri MediaTek şi Intel</b>Perspectiva achiziţionării Qualcomm de către Broadcom, dar şi procesele cu Qualcomm au adus Apple în poziţia de a căuta parteneri noi pentru modemurile de pe terminalele sale viitoare. Azi aflăm via Digitimes câteva dintre propunerile şi intenţiile..

Perspectiva achiziţionării Qualcomm de către Broadcom, dar şi procesele cu Qualcomm au adus Apple în poziţia de a căuta parteneri noi pentru modemurile de pe terminalele sale viitoare. Azi aflăm via Digitimes câteva dintre propunerile şi intenţiile pentru viitoarele handset-uri.

Apple ar putea face marea trecere spre MediaTek ca furnizor de modemuri wireless, pentru a suplini lipsa rezultată din bătălia cu Qualcomm. Deja Intel îi asigură modemuri pentru o parte din modelele de iPhone pregătite pentru 2018 şi asta pentru operatorii GSM. Pe de altă parte pentru operatorii CDMA, Qualcomm e o alegere cam obligatorie. Ne gândim aici la telefoanele care operează în reţelele Sprint şi Verizon din SUA.

iPhone 9, iPhone Xs şi iPhone Xs Plus ar putea ajunge la viteze Gigabit LTE, folosind chipuri MediaTek şi Intel

Tot în 2018 ar trebui să vedem şi o nouă generaţie de modemuri iPhone cu viteze Gigabit LTE dezvoltate de către Intel. MediaTek se află în faza de sampling deocamdată şi dacă livrează pe măsura pretenţiilor Apple, ar trebui să devină partener oficial. În mod interesant, Intel e un jucător mai mic în zona de modemuri wireless decât MediaTek, deci chinezii ar trebui să facă faţă.

Chinezii au avansat mult în zona de aceasta şi mă gândesc aici la premiera celor de la Huawei, cu primul modem LTE Categoria 18 (1.2 Gbps) pe Huawei Mate 10 Pro. Şi dacă tot intrăm în această zonă, Apple ar avea şi un prototip pre-5G în lucru, deci e doar o chestiune de timp până începe şi goană după 5G pe iPhone-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×