Noua generație Apple AirPods va aduce certificare pentru rezistența la apă și funcție de anulare a zgomotului de fundal

424 ori
<b>Noua generație Apple AirPods va aduce certificare pentru rezistența la apă și funcție de anulare a zgomotului de fundal</b>Potrivit unui raport proaspăt emis de către publicația Bloomberg se pare că Apple pregătește lansarea unei noi generații de căști AirPods, variantă așteptată în 2019 cu funcții precum tehnologie de anulare a zgomotelor de fundal și certificare

Printre cele mai iubite și apreciate produse aduse de către Apple pe piață avem și căștile wireless AirPods, dispozitive care au cucerit publicul prin simplitate și ușurința de utilizare fără ca firele și cablurile să stea în cale. La aproximativ 2 ani de la debutul acestei prime generații aflăm că gigantul din Cupertino deja lucrează la un succesor, unul care potrivit celor de la Bloomberg va sosi pe piață în 2019.

Din raportul emis de către publicația mai sus menționat aflăm că această nouă generație de căști high-end AirPods 2 va oferi certificare pentru rezistență la apă și totodată o tehnologie de anulare a zgomotului de fundal. Modelul de față va sosi abia în 2019, asta pentru că cei de la Apple plănuiesc ca înainte să ofere o o altă variantă de AirPods, una de tip over-the-ear.

Pe deasupra există și speculații referitoare la o mică actualizare pentru actuala generație AirPods care va primi un cip wireless îmbunătățit pentru o acoperire mai mare, cât și suport pentru activarea lui Siri hands-free. Această variantă ar putea sosi chiar în toamnă alături de noua generație iPhone. Prețul va fi păstrat cel mai probabil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×