Orange lanseaza Internet PrePay, serviciu de Internet preplatit

2.627 ori
<b>Orange lanseaza Internet PrePay, serviciu de Internet preplatit</b>Daca doriti sa fiti conectati la Internetul mobil de mare viteza dar nu doriti sa incheiati un contract, Orange vine in intampinarea dumneavoastra cu un nou serviciu. Este vorba despre Internet PrePay, serviciu preplatit de Internet mobil. Cartela...

Daca doriti sa fiti conectati la Internetul mobil de mare viteza dar nu doriti sa incheiati un contract, Orange vine in intampinarea dumneavoastra cu un nou serviciu. Este vorba despre Internet PrePay, serviciu preplatit de Internet mobil.

Cartela Internet PrePay este disponibila gratuit, iar serviciul va oferi viteze de pana la 14,4 Mbps pentru oricare dintre aceste 4 optiuni: cu 5, 10, 15 si 20 de euro. Aceste optiuni includ trafic de 0.5GB, respectiv 1.5GB, 3GB si 5 GB, valabil intre 15 si 30 de zile. Clientii vor putea accesa Internetul de mare viteza atat in tara, cat si in roaming, activand optiunea Travel Data Plus cu 20 MB la 15 euro.

Internet PrePay va putea fi utilizat prin introducerea cartelei intr-un modem conectat la desktop sau laptop. Orange Romania ofera 2 tipuri de modemuri pentru conectarea la acest serviciu: ZTE MF636DB (suporta viteza de download de pana la 7.2 Mbps si costa 36 de euro) si modelul Option Icon 515M (suporta o viteza de download de pana la 14.4 Mbps si costa 50 de euro). Preturile includ TVA. Detalii aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×