Orange inaugurează primul său smart shop în România: un magazin în care digitalul e omniprezent

844 ori
<b>Orange inaugurează primul său smart shop în România: un magazin în care digitalul e omniprezent</b>Grupul Orange a deschis primul său smart shop &icirc;n Rom&acirc;nia, axat pe ideea de a oferi o experienţă digitală de top clienţilor. Magazinul a fost inaugurat &icirc;n Cluj Napoca, pe Bd. 21 Decembrie 1989 şi va putea fi vizitat de pe 20 martie....

Grupul Orange a deschis primul său smart shop în România, axat pe ideea de a oferi o experienţă digitală de top clienţilor. Magazinul a fost inaugurat în Cluj Napoca, pe Bd. 21 Decembrie 1989 şi va putea fi vizitat de pe 20 martie.

Acest smart shop oferă clienţilor o abordare mai personalizata şi o experienţă de cumpărare unică. Aceasta ar fi încă o premieră pentru Orange pe piaţa din România, după testarea locală a stickului Orange TV şi după primul apel HD Voice internaţional. Magazinul este mai mare decât o reprezentantă obişnuită şi este amenajat astfel încât să emane modernitate şi confort.

El aduce cu o sufragerie high tech, cu mobila minimalista şi rafturi bine spaţiate şi aerisite cu produsele Orange. Laptopuri sunt disponibile la canapele şi mese şi există şi o masă cu ecran de mari dimensiuni înglobat, în stilul vechiului Surface. Noul magazin este şi eco-friendly, clienţii primind bonul prin SMS şi urmărind ofertele pe 18 ecrane interioare şi un videowall.

Masa digitală permite configurarea propriului abonament, iar acest smart shop permite şi testarea de peste 600 de accesorii şi 50 de purtabile. Clienţii pot testa şi telefoane şi tablete din portofoliul Orange la faţa locului, evident.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×