Orange inaugurează primul său smart shop în România: un magazin în care digitalul e omniprezent

Autor:  | Publicat în:  Orange 780 ori
<b>Orange inaugurează primul său smart shop în România: un magazin în care digitalul e omniprezent</b>Grupul Orange a deschis primul său smart shop &icirc;n Rom&acirc;nia, axat pe ideea de a oferi o experienţă digitală de top clienţilor. Magazinul a fost inaugurat &icirc;n Cluj Napoca, pe Bd. 21 Decembrie 1989 şi va putea fi vizitat de pe 20 martie....

Grupul Orange a deschis primul său smart shop în România, axat pe ideea de a oferi o experienţă digitală de top clienţilor. Magazinul a fost inaugurat în Cluj Napoca, pe Bd. 21 Decembrie 1989 şi va putea fi vizitat de pe 20 martie.

Acest smart shop oferă clienţilor o abordare mai personalizata şi o experienţă de cumpărare unică. Aceasta ar fi încă o premieră pentru Orange pe piaţa din România, după testarea locală a stickului Orange TV şi după primul apel HD Voice internaţional. Magazinul este mai mare decât o reprezentantă obişnuită şi este amenajat astfel încât să emane modernitate şi confort.

El aduce cu o sufragerie high tech, cu mobila minimalista şi rafturi bine spaţiate şi aerisite cu produsele Orange. Laptopuri sunt disponibile la canapele şi mese şi există şi o masă cu ecran de mari dimensiuni înglobat, în stilul vechiului Surface. Noul magazin este şi eco-friendly, clienţii primind bonul prin SMS şi urmărind ofertele pe 18 ecrane interioare şi un videowall.

Masa digitală permite configurarea propriului abonament, iar acest smart shop permite şi testarea de peste 600 de accesorii şi 50 de purtabile. Clienţii pot testa şi telefoane şi tablete din portofoliul Orange la faţa locului, evident.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×