O machetă a lui HTC One M9+ apare în cadrul unui clip hands-on

Autor:  | Publicat în:  HTC 523 ori
<b>O machetă a lui HTC One M9+ apare în cadrul unui clip hands-on</b>După ce am văzut numeroase imagini cu phablet-ul One M9+ pregătit de către HTC, astăzi pe web ajunge și un clip hands-on cu o machetă a noului device. Potriviti celor de la nowhereelse.fr, macheta &icirc;n cauză a fost realizată pentru testarea...

După ce am văzut numeroase imagini cu phablet-ul One M9+ pregătit de către HTC, astăzi pe web ajunge și un clip hands-on cu o machetă a noului device. Potriviti celor de la nowhereelse.fr, macheta în cauză a fost realizată pentru testarea unor diferite accesorii ce vor fi puse la vânzare ulterior (huse).

Aflăm că phablet-ul premium pe 2015 a celor de la HTC va măsura 150.9 mm în lungime, 72.5 mm în lățime și 10.15 mm în grosime, dimensiuni care vor ascunde un display de doar 5.2 inch în diagonală. În comparație, phablet-ul de 5.5 inch lansat de către LG anul trecut (G3), măsoară 146.3 x 74.6 x 8.9 mm.

O machetă a lui HTC One M9+ apare în cadrul unui clip hands-on

Se pare că acest telefon va fi vândut în două versiuni, una cu procesor MediaTek MT6795 destinată pieței asiatice, și una cu CPU octa-core Qualcomm Snapdragon 810 ce va ajunge pe meleaguri americane. Vom avea parte și de o cameră foto DUO (20.7 mpx + 2.1 mpx) pe partea din spate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×