Mozilla prezintă un demo video cu sistemul său de operare dezvoltat pentru telefoane mobile (video)

996 ori
<b>Mozilla prezintă un demo video cu sistemul său de operare dezvoltat pentru telefoane mobile (video)</b>Mozilla a anunțat că are în dezvoltare un sistem de operare mobil destinat telefoanelor mobile. Numele de cod sub care este dezvoltat este Mozilla Boot2Gecko (B2G). Platforma va fi una deschisă și codul va fi disponibil spre download. &nbsp; Captură...

Mozilla a anunțat că are în dezvoltare un sistem de operare mobil destinat telefoanelor mobile. Numele de cod sub care este dezvoltat este Mozilla Boot2Gecko (B2G). Platforma va fi una deschisă și codul va fi disponibil spre download.

Captură de ecran din viitorul Mozilla OS pentru smartphone-uri

într-o postare din această dimineață, de pe blogul Mozilla s-a vorbit de un parteneriat între Mozilla și Telefonica pentru a implementa acest sistem de operare pe telefoane mobile ieftine - smartphone-uri de buget. Au pus și un clip în care se vede nivelul la care au ajuns cu al lor o.s. mobil. Rulează pe un telefon Android.

 Mozilla prezintă un demo video cu sistemul său de operare dezvoltat pentru telefoane mobile (video)

Browserul din Boot2Gecko

Deutsche Telekom printr-o divizie de dezvoltare a fost anunțat ca și partener al B2G. Mozilla mai trebuie să găsească un furnizor de hardware. Samsung este întins deja la maxim cu Android, Windows Phone, Bada și viitorul TIZEN OS. LG le merge pe urme. HTC trage tare ca să revină în universul Android în zona de top, ZTE și Huawei ar rămâne ca variantă de rezervă. Nici nu am mai luat în considerare Motorola care acum face parte din spectrul Google și nu ar avea nici cel mai mic interes să dezvolte sau să participe la apariția unui alt sistem de operare mobil.

Vedeți cum se mișcă Boot2Gecko și câteva capturi de ecran:

 Mozilla prezintă un demo video cu sistemul său de operare dezvoltat pentru telefoane mobile (video)

Ecranul de home din Boot2Gecko

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×