Așa ar trebui să arate Samsung Galaxy S IV - un concept fantastic (Video)

2.614 ori
<b>Așa ar trebui să arate Samsung Galaxy S IV - un concept fantastic (Video)</b>înainte să apară Samsung Galaxy S III am văzut o mare varietate de telefoane concept, unele care arătau foarte bine, poate de aceea ne-am simțit așteptările înșelate atunci când handsetul și-a dezvăluit designul. Acum așteptările sunt și...

înainte să apară Samsung Galaxy S III am văzut o mare varietate de telefoane concept, unele care arătau foarte bine, poate de aceea ne-am simțit așteptările înșelate atunci când handsetul și-a dezvăluit designul. Acum așteptările sunt și mai mari, pentru Samsung Galaxy S IV, pe care îl vedem în clipul de mai jos, sub formă de concept.

Trebuie să recunosc că terminalul arată tare bine, cu acel ecran edge to edge, curbe mai subtile decât pe Galaxy S III și un buton Home discret. Acest smartphone e foarte subțire, chiar mai subțire decât iPhone 5, se pare și adoptă o cameră de 13 megapixeli, un procesor quad core de 2 GHz și Android 5.0 Key Lime Pie. Ecranul său este unul AMOLED de 5 inch cu rezoluție 1080p, iar terminalul pare destul de compact, de vreme ce are diagonala menționată anterior și totuși sta așa bine în mâna utilizatorului.

Se pare că în ultima vreme există o mică obsesie în rândul designerilor de telefoane și accesorii concept: tastaturile proiectate sub forma virtuală. Asta presupune fie ca telefonul să integreze un proiector, fie să se conecteze la un dock cu o asemenea dotare. E oare loc pe piață pentru această metodă de input și va deveni ea oare mainstream cândva? între timp acestui concept i-aș acorda o notă de 10, cu mențiunea că probabil Galaxy S IV cel real nu va arăta așa bine.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×