Revoluţie pe piaţa ecranelor e-paper: JDI atinge pragul de densitate de 600 ppi

1.640 ori
<b>Revoluţie pe piaţa ecranelor e-paper: JDI atinge pragul de densitate de 600 ppi</b>În această săptămână a avut loc în Los Angeles evenimentul Display Week, unde cei mai mari producători de panouri pentru ecranele terminalelor au expus produse noi. JDI a fost acolo cu o inovaţie, sau mai bine zis o revoluţie. Este vorba despre un nou..

În această săptămână a avut loc în Los Angeles evenimentul Display Week, unde cei mai mari producători de panouri pentru ecranele terminalelor au expus produse noi. JDI a fost acolo cu o inovaţie, sau mai bine zis o revoluţie. Este vorba despre un nou tip de panou e-paper, care ajunge la o densitate a pixelilor de 600 ppi.

Rezultatul e cu atât mai impresionant, cu cât un panou e-paper avea de obicei undeva sub 200 sau 300 ppi. Chiar şi un telefon modern ca Galaxy S8 ajunge la 570 ppi, deci JDI îl depăşeşte cu panoul sau cel nou. Noile panouri sunt realizate în colaborare cu E Ink Holdings, deţinătorul brevetelor şi creatorul numărul unu de panouri E Ink. Acestea au avantajul unui consum redus de energie, vizibilitate excelentă la soare şi unghiuri largi de vizualizare.

Revoluţie pe piaţa ecranelor e-paper: JDI atinge pragul de densitate de 600 ppi

Noile panouri JDI au densitate de 400 ppi sau 600 ppi şi ar putea ajunge pe e-readerele viitorului, pentru o imagine mult mai clară şi detaliată. JDI a atins performanţa folosind noi panouri LTPS cu aranjament backplane de generaţie nouă. Conglomeratul japonez vrea să aducă tehnologia şi in alte zone, precum Internet of Things, nu doar tablete şi telefoane.

Ne gândim la YotaPhone în special când spunem "telefoane", dar şi la tot soiul de e-readere japoneze de nouă generaţie. Continuă între timp evoluţia spre ecrane E Ink color, deoarece ele sunt monocrome deocamdată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×