Samsung lucrează la generația 7 de panouri AMOLED; vom primi și un ecran 4K cu densitate a pixelilor de 801ppi

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.699 ori
<b>Samsung lucrează la generația 7 de panouri AMOLED; vom primi și un ecran 4K cu densitate a pixelilor de 801ppi</b>Unul dintre cele mai interesante elemente regăsite în cazul lui Samsung Galaxy S8 este cu siguranță display-ul, o unitate AMOLED pe care sud-coreenii o numesc Infinity Display și care se întinde pe aproape tot panoul frontal, oferind o rezoluție QHD+

Printre atuurile lui Samsung Galaxy S8 avem și ineditul display AMOLED pe care sud-coreenii îl numesc Infinity Display și care se întinde pe aproape întregul panou frontal, oferind o densitate de 570 ppi și o rezoluție Quad HD+ de 2960 x 1440 pixeli. Și Note 8 ar urma să adopte un asemenea ecran la bord, poate chiar unul parte din generația 7 de panouri AMOLED la care Samsung lucrează în acest moment.

Vestea cu privire la faptul că sud-coreenii pregătesc o nouă generație de panouri OLED nu este deloc surprinzătoare ținând cont de popularitatea acestei tehnologii și aflăm că modelul cel nou va oferi o rezoluție 4K Ultra HD (3840 x 2160 pixeli) și o inedită densitate a pixelilor de 801 ppi - asta raportat la o diagonală de 5.5 inch. 

Cât despre Samsung Gaalxy Note 8, se așteaptă ca acesta să ofere mai degrabă un ecran de 6.4 inch cu un aspect al imaginii de 18.5:9 ce ar duce la o rezoluție de 4428 x 2160 pixeli și la o densitate a pixelilor de 770 ppi. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×