Samsung lucrează la generația 7 de panouri AMOLED; vom primi și un ecran 4K cu densitate a pixelilor de 801ppi

1.759 ori
<b>Samsung lucrează la generația 7 de panouri AMOLED; vom primi și un ecran 4K cu densitate a pixelilor de 801ppi</b>Unul dintre cele mai interesante elemente regăsite în cazul lui Samsung Galaxy S8 este cu siguranță display-ul, o unitate AMOLED pe care sud-coreenii o numesc Infinity Display și care se întinde pe aproape tot panoul frontal, oferind o rezoluție QHD+

Printre atuurile lui Samsung Galaxy S8 avem și ineditul display AMOLED pe care sud-coreenii îl numesc Infinity Display și care se întinde pe aproape întregul panou frontal, oferind o densitate de 570 ppi și o rezoluție Quad HD+ de 2960 x 1440 pixeli. Și Note 8 ar urma să adopte un asemenea ecran la bord, poate chiar unul parte din generația 7 de panouri AMOLED la care Samsung lucrează în acest moment.

Vestea cu privire la faptul că sud-coreenii pregătesc o nouă generație de panouri OLED nu este deloc surprinzătoare ținând cont de popularitatea acestei tehnologii și aflăm că modelul cel nou va oferi o rezoluție 4K Ultra HD (3840 x 2160 pixeli) și o inedită densitate a pixelilor de 801 ppi - asta raportat la o diagonală de 5.5 inch. 

Cât despre Samsung Gaalxy Note 8, se așteaptă ca acesta să ofere mai degrabă un ecran de 6.4 inch cu un aspect al imaginii de 18.5:9 ce ar duce la o rezoluție de 4428 x 2160 pixeli și la o densitate a pixelilor de 770 ppi. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×