Un nou telefon Nubia cu ecran edge to edge are parte de o scăpare, vine și cu o cameră duală

1.666 ori
<b>Un nou telefon Nubia cu ecran edge to edge are parte de o scăpare, vine și cu o cameră duală </b>Se pare că și cei de la Nubia pregătesc lansarea unui smartphone cu display 18:9, asta dacă ne luăm după cele mai recente leak-uri ajunse în mediul online. Remarcăm aici un telefon care la prima vedere seamănă foarte mult cu Xiaomi Mi Mix 2

Trendul pentru anul 2017 a fost setat de mult, cel al telefoanelor cu ecrane edge to edge, iar pentru viitor trendul pare a însemna un combo între cameră duală și ecran bezel free. Brandul Nubia se aliniază acum acestei model printr-un posibil viitor flagship, care tocmai s-a afișat în imaginea de mai sus.

Apropiat mai mult de un Xiaomi Mi Mix 2 parcă decât de un Galaxy S8 sau LG G6, acest model Nubia e doar subiect de teasere și apare în scăparea de randare de mai sus. Poate foarte bine să fie doar un concept al unui fan prea entuziast, eventual unul încântat de faptul că un smartphone Nubia îl are pe Cristiano Ronaldo ca imagine.

Telefonul de față nu are încă un nume clar, dar aflăm că vine cu un display cu aspect 18.5:9 (în stil Galaxy S8) și nume de cod NX595J. Scăpările afirmă că ar putea avea un screen to body ratio superior lui Mi Mix 2, mai ales că zvonurile vorbesc despre un "full screen 2.1", în vreme ce ultimul telefon Xiaomi avea "full screen 2.0".

Nu avem vreun indiciu clar legat de poziția camerei frontale, dar remarcăm earpiece-ul sus. În spate se află o cameră duală cu blitz dual LED și remarcăm și un mic scanner de amprente. Nubia mai are un telefon cu ecran edge to edge, pe Nubia Z17, lansat la începutul acestui an, cu un procesor Snapdragon 835 și cu margini laterale aproape inexistente. Acest terminal nou totuși trece la nivelul următor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×