Din nou cu mâţa în sac: Huawei a folosit fotografii de DSLR pentru promovarea zoom-ului lui Huawei P30

2.591 ori
<b>Din nou cu mâţa în sac: Huawei a folosit fotografii de DSLR pentru promovarea zoom-ului lui Huawei P30</b>Deja a început să fie o obişnuinţă să descoperim că fotografiile promoţionale ale unui telefon au fost de fapt realizate cu un DSLR. Nokia a făcut asta, Huawei a făcut asta şi sunt sigur că mai sunt companii mari

Deja a început să fie o obişnuinţă să descoperim că fotografiile promoţionale ale unui telefon au fost de fapt realizate cu un DSLR. Nokia a făcut asta, Huawei a făcut asta şi sunt sigur că mai sunt companii mari. Recent am surprinşi de calitatea zoom-ului de pe Huawei P30 Pro într-o serie de cadre promo, iar acum aflăm că evident... nu sunt făcute cu telefonul.

Huawei P30 Pro

Promovarea a fost făcută prin sample-uri postate pe Weibo cu câteva zile în urmă, dar cum Internetul e mare şi plin de oameni curioşi, imediat s-au găsit fotografiile originale. Se pare că aceste cadre au fost realizate de fotografi profesionişti, cu un aparat DSLR. Fotografia cu vulcanul care erupe a fost realizată în 2009, de către fotograful Tom Pfeiffer.

Huawei P30 Pro

Cadrul acela cu raţele şi cel mic este opera lui Jack Olson, din 2015. Unele capturi au ajuns deja în baza de date Getty şi sunt disponibile pentru plătitori, agenţii de presă şi marile companii media. Aşteptăm explicaţii de la Huawei şi eventual mostre REALE şi documentate realizate cu P30 Pro, cu un cameraman lângă urmărind fiecare mişcare.

Huawei P30 Pro

Între DxOMark cu rezultate incerte, mostre măsluite aici şi probabil şi la Nokia 9 Pureview, reperele noastre la optică de pe telefoane sunt tot mai puţine. Noroc cu testele comparative făcut de SuperSaf... dar şi de noi aici la Mobilissimo.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×