[UPDATE: Procesul de achiziție este finalizat] Vodafone România poate prelua acum în legalitate operațiunile locale UPC; Comisia Europeană oferă aprobarea necesară

2.217 ori
<b>[UPDATE: Procesul de achiziție este finalizat] Vodafone România poate prelua acum în legalitate operațiunile locale UPC; Comisia Europeană oferă aprobarea necesară</b>După o perioadă lungă de negocieri și piedici apărute în cale, iată că într-un final achiziția operațiunilor locale ale UPC pot fi achiziționate în legalitate de către operatorul Vodafone România. Primele vești despre planurile

UPDATE 1-08-2019: Fix precum se vehicula, iată că prima zi a lunii august marchează și finalizarea procesului de achiziție a UPC România de către Vodafone România - asta după ce anterior Comisia Europeană aproba preluarea de către Vodafone Group a operațiunior Liberty Global în România, Germania, Cehia și Ungaria, într-o tranzacție de 18.4 miliarde euro. Aflăm că finalizarea achiziției reprezintă o nouă călătorie atât pentru Vodafone România, cât și pentru UPC, deoarece de acum înainte cele două companii nu mai sunt competitoare.

Vodafone si UPC

Împreună vor putea lucra la dezvoltarea celor mai bune soluții și servicii pentru clienții din România. Esta una dintre cele mai importante achiziții din industria telecom din România. Experiența angajaților Vodafone România în ceea ce privește produsele mobile și profesionalismul specialiștilor UPC în ceea ce privește serviciile TV și cele fixe vor transpune Vodafone într-un furnizor de servicii de telecomunicații de și mai bună calitate. 

ARTICOL INIȚIAL 18-07-2019:

După o perioadă lungă de negocieri și piedici apărute în cale, iată că într-un final achiziția operațiunilor locale ale UPC pot fi achiziționate în legalitate de către operatorul Vodafone România. Primele vești despre planurile operatorului cu privire la achiziția de active UPC din România apăreau undeva prin 2014 și de-a lungul anilor am sărit dintr-o extremă în alta atunci când cele două părți păreau a fi gata să bată palma.

Acest pas a fost făcut și descoperim astăzi că transferul de proprietate a fost aprobat și de cătreComisia Europeană. Descoperim că această achiziție face parte dintr-o tranzacție de 18.4 miliarde de euro între Vodafone Group și Liberty Global, prin care grupul Vodafone preia activitățile companiei din țări precum Germania, Cehia, Ungaria, dar și România.

Astăzi am primit vești îmbucurătoare! Pentru Vodafone România, acesta este un pas important spre a deveni un operator consolidat, convergent, care va putea oferi cele mai bune servicii de piața de comunicații fixe și mobile, internet și televiziune. Vreau să mulțumesc în special echipei mele extraordinare, care pune pasiune și dedicare în tot ceea ce face. Suntem cu toții foarte entuziasmați să primim UPC în familia Vodafone în următoarele săptămâni și suntem convinși că, împreună, vom aduce contribuții importante sectorului de comunicații electronice, poziționând România pe o traiectorie ascendentă în ceea ce privește digitalizarea. De acum încolo, împreună cu echipa UPC, vom continua să urmărim țelul nostru de a deveni operatorul preferat al tuturor românilor.

Suntem informați că această achiziție va permite Vodafone să fie un competitor și mai puternic în raport cu pozițiile dominante de pe piața de comunicații electronice, asumându-și rolul de catalizator pe zona de inovație și digitalizare a societății. Din datele dezvăluite, se așteaptă ca tranzacția să fie finalizată până la data de 31 iulie.

Aveți mai sus și o declarație a lui Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România care vorbește despre această realizare din carieră și avantajele pe care le aduce achiziția UPC. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×