Samsung va lansa un smartwatch cu Android Wear la Google I/O 2014

986 ori
<b>Samsung va lansa un smartwatch cu Android Wear la Google I/O 2014</b>Segmentul terminalelor purtabile e la mare căutare în acest an și dacă încă nu avem un iWatch sau modele Android Wear disponibile inca, ei bine la Google I/O ar putea lua startul această cursă. E vorba despre noua generație de ceasuri smart, iar...

Segmentul terminalelor purtabile e la mare căutare în acest an și dacă încă nu avem un iWatch sau modele Android Wear disponibile inca, ei bine la Google I/O ar putea lua startul această cursă. E vorba despre noua generație de ceasuri smart, iar Samsung ar putea lansa un model cu Android Wear în cadrul lui Google I/O 2014.

știm deja că LG și Motorola au planuri în această privință și cele două companii ar putea prezenta și ele ceasuri de acest gen. Surse apropiate de Samsung au confirmat lansarea unui ceas cu Android Wear la evenimentul Google, iar noul smartwatch nu va fi extrem de diferite de un model Gear. Samsung lucrează la acest proiect de ceva vreme, folosind propriile sale procesoare, dar și unul Qualcomm. IDC informa cu puțină vreme în urmă că până la finalul lui 2014 vor fi livrate peste 19 milioane de terminale purtabile, de 3 ori mai mult decât în 2013.

Până în 2018 se va ajunge la 111.9 milioane de astfel de gadgeturi livrate la nivel global. Vă reamintesc că Google I/O are loc pe 25 iunie în San Francisco, iar Motorola a acceptat recent propuneri de interfață pentru ceasul său Moto 360, în vreme ce LG a oferit deja teasere pentru ceasul cu Android Wear G Watch. E interesantă revenirea Samsung aproape de Android, după ce în ultima vreme au lansat ceasuri cu Tizen OS la bord.

Care dintre cele 3 companii va avea un gadget mai strălucit? LG, Motorola sau Samsung?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×