După Nokia şi Sony, Xiaomi încheie un parteneriat cu Light pentru tehnologia sa foto

5.320 ori
<b>După Nokia şi Sony, Xiaomi încheie un parteneriat cu Light pentru tehnologia sa foto</b>Cei de la Light sunt în verva acum, între parteneriatul cu Nokia pentru Nokia 9 Pureview şi cu Sony pentru Xperia 1. Sesizând hype-ul şi talentul echipei sale de ingineri, Xiaomi a anunţat la rândul său o colaborare cu această companie.

Cei de la Light sunt în verva acum, între parteneriatul cu Nokia pentru Nokia 9 Pureview şi cu Sony pentru Xperia 1. Sesizând hype-ul şi talentul echipei sale de ingineri, Xiaomi a anunţat la rândul său o colaborare cu această companie.

După câţiva ani în care Xiaomi a produs telefoane bunicele, dar fără să exceleze pe partea foto, în 2018 am început să sesizăm o creştere a calității în acest segment. Asta s-a reflectat în notele mari din DxOMark, dar şi în aprecierile noastre la telefoane că Mi Mix 3 spre exemplu. Ştiu că Xiaomi înfiinţase o divizie de optică la un moment dat, aici ar fi secretul său.

Nu strica totuşi şi nişte talent exterior, de aici şi colaborarea cu Light. Tehnologia lor avansată de procesare a imaginii este solicitată, fiind văzute rezultatele uimitoare de la Nokia 9 Pureview. În cazul acelui model, 5 camere de 12 MP generează o fotografie, adunând date complexe despre imagine. Toate sunt alipite într-un singur cadru şi sunt analizate şi procesate date de 60 de megapixeli şi 1200 de straturi de adâncime.

Light pornea la drum cu câţiva ani în urmă, când experimenta cu 16 camere pe un telefon şi iată-i cât de departe au ajuns. Compania este fondată în 2013, are sediul în California şi a primit investiţii de la Qualcomm şi Google. Efectele parteneriatului cu Xiaomi se vor face probabil simţite pe un Mi Mix 4 spre final de an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×