Nvidia anunță Chimera, tehnologie de procesare fotografică, un nou pas mare pentru cameraphone-uri

898 ori
<b>Nvidia anunță Chimera, tehnologie de procesare fotografică, un nou pas mare pentru cameraphone-uri</b>în vreme ce Nokia ne vorbește despre Pureview și HTC despre Ultrapixel, iată că și Nvidia aduce o tehnologie foto în acest univers mobil. E vorba despre Nvidia Chimera, prima tehnologie de procesare fotografică a companiei, anunțată la puțin...

în vreme ce Nokia ne vorbește despre Pureview și HTC despre Ultrapixel, iată că și Nvidia aduce o tehnologie foto în acest univers mobil. E vorba despre Nvidia Chimera, prima tehnologie de procesare fotografică a companiei, anunțată la puțin timp după procesorul Nvidia Tegra 4i.

Chimera va fi disponibilă pentru toate procesoarele din familia Tegra 4 și aduce noi funcții pe terminalele mobile, printre care și modul automat de fotografiere și captură video HDR, panoramare HDR și tap to track. Arhitectura Chimera oferă puterea necesară pentru a afectua aproximativ 100 de miliarde de operații matematice pe secundă, pentru procesarea imaginii, folosind tehnici de calcul utilizate și în scannerele cu raze X, sau telescoape și sateliți.

Panoramarea HDR este o noutate adusă de Nvidia, care permite surprinderea de cadre wide sau fish-eye. Chimera este disponibil ca tehnologie integrată pe procesorul Tegra 4 și Tegra 4i, iar producătorii de terminale mobile vor folosi arhitectura pentru a crea soluții avansate de imagine. Sony și Aptina se număra printre producătorii de senzori care colaborează cu Nvidia în cadrul acestui proiect. Spre exemplu, senzorul Sony Exmor RS IMX135 de 13 MP suporta aceasta arhitectură.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×