Allview pregătește lansarea unei versiuni PRO pentru tableta Wi10n

Autor:  | Publicat în:  Allview 879 ori
<b>Allview pregătește lansarea unei versiuni PRO pentru tableta Wi10n</b>Chiar acum c&acirc;teva minute, Allview a postat pe pagina oficială de Facebook un teaser ce face referire la debutul unei versiuni PRO pentru tableta Wi10N, model cu display HD de 10.1 inch, procesor quad-core Intel și tastatură dock inclusă la...

Chiar acum câteva minute, Allview a postat pe pagina oficială de Facebook un teaser ce face referire la debutul unei versiuni PRO pentru tableta Wi10N, model cu display HD de 10.1 inch, procesor quad-core Intel și tastatură dock inclusă la pachet.

Deși nu sunt specificate alte detalii, ne așteptăm ca acest model să păstreze designul versiunii standard, iar modificările să fie pe partea hardware. Astfel, am putea avea parte de o rezoluție Full HD a ecranului, un procesor Intel de nouă generație și poate 2 GB memorie RAM (Wi10N - 1 GB RAM). Totodată, ar putea crește și capacitatea bateriei, sau cantitatea de memorie internă.

După cum știți, versiunea standard Allview Wi10N rulează Windows 8.1 și vine la pachet cu Office 365 gratuit timp de 1 an. Achiziția acestui model de pe site-ul Allview vă aduce 1 TB de stocare gratis în OneDrive, prețul său fiind de 1099 lei. Voi ce funcții ați vrea de la versiunea PRO?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×