James Bond primeşte 5 milioane de dolari de la Sony pentru a folosi un Xperia şi... refuză oferta!

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.858 ori
<b>James Bond primeşte 5 milioane de dolari de la Sony pentru a folosi un Xperia şi... refuză oferta!</b>Informaţiile din interiorul Sony continua să apară pe web după publicarea a zeci de mii de documente interne de către Wikileaks. Ei bine, azi aflăm că lui Daniel Craig, actorul care &icirc;l joacă pe James Bond &icirc;n actuala serie i s-au oferit...

Informaţiile din interiorul Sony continua să apară pe web după publicarea a zeci de mii de documente interne de către Wikileaks. Ei bine, azi aflăm că lui Daniel Craig, actorul care îl joacă pe James Bond în actuala serie i s-au oferit 5 milioane de dolari pentru a promova modelele Xperia.

În al doilea film din seria Bond cu Craig, Quantum of Solace acesta foloseşte un telefon Sony Xperia pentru a face o fotografie unui răufăcător. Acela a fost clar product placement şi acesta nu e nici ultimul şi nici ultimul film care face acest lucru. Vă reamintesc că seria Batman, The Dark Knight a stat sub semnul celor de la Nokia.

Acum emailuri interne Sony menţionează suma de 5 milioane de dolari doar pentru noul film, în care Craig trebuie să se joace cu un Xperia de nouă generaţie. Mai interesant e că regizorul Sam Mendes şi actorul Daniel Craig au refuzat ofertă şi nu oricum, ci afirmând că James Bond foloseşte doar "ce e mai bun". Şi Samsung a pus la bătaie aceeaşi sumă pentru utilizarea unui handset propriu în film, basca un buget de marketing de 50 de milioane de dolari pentru promovare.

Oare ce înţelege Bond prin "cel mai bun"? iPhone, Samsung, Xiaomi?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×