Allview Speed City unboxing: tableta dual core Jelly Bean la 499 lei suna bine! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Allview 4.238 ori
<b>Allview Speed City unboxing: tableta dual core Jelly Bean la 499 lei suna bine! (Video)</b>Allview Speed City e o tabletă care șochează din start prin prețul sau de doar 499 lei. E drept că e vorba de o tabletă de 7 inch și în ultima vreme Evolio și Allview s-au axat mai mult pe terminale de 9.7 inch și nu 7. Ei bine, acest terminal a...

Allview Speed City e o tabletă care șochează din start prin prețul sau de doar 499 lei. E drept că e vorba de o tabletă de 7 inch și în ultima vreme Evolio și Allview s-au axat mai mult pe terminale de 9.7 inch și nu 7. Ei bine, acest terminal a ajuns la noi în teste și l-am scos din cutie, după cum se vede în clipul de mai jos.

Tableta vine cu un procesor dual core Cortex A9 de 1.5 GHz, rulează Android 4.1 Jelly Bean și măsoară 9.7 mm în grosime. Acest device cântărește 327 de grame și da senzația de e-reader la prima atingere. Designul implica o carcasă solidă din metal și un display TFT LCD de 7 inch, cu rezoluție de 800 x 480 și un aspect ratio binevenit de 16:9. în cutia lui Speed City se afla încărcătorul, cablul USB și un cod pentru utilizarea antivirusului de la Bitdefender care vine preinstalat pe tableta.

Allview Speed City rulează Android 4.1.1 Jelly Bean și dispune de un GPU Mali 400 MP2, 8 GB memorie flash, 1 GB RAM DDR3 și slot microSD. Avem și un port HDMI, conectivitate WiFi, camera frontală de 0.3 MP și o baterie Litiu Polymer de 3200 mAh, care asigură cam 4 ore de funcționare, pe hârtie. în zilele următoare vom testa potențialul acestui device interesant și revenim cu detalii. eMAG vinde tableta la prețul de 499 lei.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×