Un nou demo cu browserul HTML5 din BlackBerry 10 OS și un potențial nume pentru primul smartphone! (Video)

1.366 ori
<b>Un nou demo cu browserul HTML5 din BlackBerry 10 OS și un potențial nume pentru primul smartphone! (Video)</b>Până acum am văzut câteva demo-uri foarte interesante cu elemente din interfața lui BlackBerry 10 OS, inclusiv homescreen și tastatura virtuală, iar astăzi ni se dezvăluie și browserul web, care suporta HTML5. Cu aceasa ocazie aflăm și un nume...

Până acum am văzut câteva demo-uri foarte interesante cu elemente din interfața lui BlackBerry 10 OS, inclusiv homescreen și tastatura virtuală, iar astăzi ni se dezvăluie și browserul web, care suporta HTML5. Cu aceasa ocazie aflăm și un nume vehiculat pentru primul telefon cu BB 10 OS lansat de RIM și anume BlackBerry Z10.

​

Rețineți acest nume, deoarece vi se va opri privirea asupra lui atunci când veți răsfoi cataloage cu telefoane mobile în primăvara/vara viitoare și veți vrea o alternativă la noile HTC-uri și Samsung-uri. Revenim la clipul din acest articol, prezentarea este realizată de către Matthew din echipă care a creat softul. Observați cum BB 10 OS rulează cu ușurință jocuri în browser, precum Tetris și are și un sistem foarte interesant care aplica taguri bookmark-urilor.

Sunt persoane care au foarte multe bookmark-uri pe telefon și se vor pierde în marea de site-uri memorate. Ei bine, tagurile simplifica organizarea lor și iată că aceste "cuvinte cheie" nu sunt doar pâinea și sărea în Wordpress, ci și în browserul noii platforme. Revenind la HTML5, văzând Tetris cum rulează putem uita de grijile care apăruseră odată cu dispariția lui Flash, care punea în mișcare diferitele joculețe de browser pe mobil și nu numai. Abia așteptam să testăm acest browser în Sunspider și Browsermark și să îl comparăm cu Safari din iOS 6.0, Chrome din Android și IE 10 din Windows Phone 8.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×