CyanogenMod 10 va include Android Jelly Bean; Echipa Cyanogen ne pregătește ceva!

1.257 ori
<b>CyanogenMod 10 va include Android Jelly Bean; Echipa Cyanogen ne pregătește ceva!</b>Ieri îl cunoșteați pe faimosul Cyanogen aka Steve Kondik, care a fost vorbitor în cadrul unui eveniment de anvergură, iar astăzi aflați noi detalii despre următorul CyanogenMod. Versiunea CM10 va include Android 4.1 Jelly Bean, așa cum probabil...

Ieri îl cunoșteați pe faimosul Cyanogen aka Steve Kondik, care a fost vorbitor în cadrul unui eveniment de anvergură, iar astăzi aflați noi detalii despre următorul CyanogenMod. Versiunea CM10 va include Android 4.1 Jelly Bean, așa cum probabil vă așteptați deja.

CM9 este bazat pe Ice Cream Sandwich și deși în ultima săptămână s-a împământenit ideea că Android 4.1 este un update minor, el este totuși destul de important încât să merite un release de ROM personalizat separat. în plus, ocazia este excelentă pentru a lansa un CyanogenMod 10, deoarece "J" este a zecea literă din alfabetul englez, deci se păstrează numerotarea OS-urilor. Lucrul la noul ROM va începe de îndată ce Google pune la dispoziție codul sursă.

Săptămâna trecută cea mai nouă versiune de CyanogenMod 9 a ajuns pe 37 de terminale compatibile, care vor avea prioritate odată cu sosirea lui CyanogenMod 10. Cerințele la CM9 includeau 512 MB RAM, procesor de 600-800 MHz și alte dotări de acest gen și sunt tare curios dacă ele se vor păstra și la CM10. Sunteți gata să instalați noul ROM pe terminalele voastre?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×