AMD are planuri mari de viitor, pregătește procesoare pentru tablete și notebook-uri lansate În 2014

Autor:  | Publicat în:  AMD 972 ori
<b>AMD are planuri mari de viitor, pregătește procesoare pentru tablete și notebook-uri lansate În 2014</b>AMD a făcut un anunț astăzi cu privire la soluțiile sale APU (Accelerated Processing Unit) pentru 2014, în cadrul unei conferințe speciale. Compania pregătește două noi APU-uri cu nume de cod Mullins și Beema care vor fi incluse pe device-uri...

AMD a făcut un anunț astăzi cu privire la soluțiile sale APU (Accelerated Processing Unit) pentru 2014, în cadrul unei conferințe speciale. Compania pregătește două noi APU-uri cu nume de cod Mullins și Beema care vor fi incluse pe device-uri precum tablete, sisteme 2 în 1 și notebook-uri ultrasubțiri.

Acestea vor oferi un raport performanta/consum de 2 ori mai bun decât generațiile precedente. Cel mai nou APU AMD oferă suport pentru Microsoft InstantGo, care permite pornirea mai rapidă a terminalelor mobile sau notebook-urilor. Alte funcții includ un sistem de refresh activ al mailului în standby.

Ambele noi generații de procesoare vor integra o platformă de securitate bazată pe ARM Cortex A5 și ARM TrustZone. Noile procesoare se încadrează în gama de APU-uri de performanță înaltă, printre care și o soluție cu nume de cod Kaveri. Pe aceste procesoare utilizatorii vor beneficia de 2 sau 4 core-uri Puma de CPU și soluții grafice AMD Radeon bazate pe procesul de 28 nm. Vom afla mai multe detalii la CES 2014.

Material Video Promovat

(Review Samsung Galaxy S10+ - camera, benchmarks, teste baterie și multe alte informații esențiale, aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×