AMD are planuri mari de viitor, pregătește procesoare pentru tablete și notebook-uri lansate În 2014

1.014 ori
<b>AMD are planuri mari de viitor, pregătește procesoare pentru tablete și notebook-uri lansate În 2014</b>AMD a făcut un anunț astăzi cu privire la soluțiile sale APU (Accelerated Processing Unit) pentru 2014, în cadrul unei conferințe speciale. Compania pregătește două noi APU-uri cu nume de cod Mullins și Beema care vor fi incluse pe device-uri...

AMD a făcut un anunț astăzi cu privire la soluțiile sale APU (Accelerated Processing Unit) pentru 2014, în cadrul unei conferințe speciale. Compania pregătește două noi APU-uri cu nume de cod Mullins și Beema care vor fi incluse pe device-uri precum tablete, sisteme 2 în 1 și notebook-uri ultrasubțiri.

Acestea vor oferi un raport performanta/consum de 2 ori mai bun decât generațiile precedente. Cel mai nou APU AMD oferă suport pentru Microsoft InstantGo, care permite pornirea mai rapidă a terminalelor mobile sau notebook-urilor. Alte funcții includ un sistem de refresh activ al mailului în standby.

Ambele noi generații de procesoare vor integra o platformă de securitate bazată pe ARM Cortex A5 și ARM TrustZone. Noile procesoare se încadrează în gama de APU-uri de performanță înaltă, printre care și o soluție cu nume de cod Kaveri. Pe aceste procesoare utilizatorii vor beneficia de 2 sau 4 core-uri Puma de CPU și soluții grafice AMD Radeon bazate pe procesul de 28 nm. Vom afla mai multe detalii la CES 2014.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×