Apple iPad Pro 12.9 (2018) randat în cele mai mici detalii înainte de lansarea de săptămâna viitoare (Video)

896 ori
<b>Apple iPad Pro 12.9 (2018) randat în cele mai mici detalii înainte de lansarea de săptămâna viitoare (Video)</b>

Dacă în ultimele 24 de ore toată lumea a admirat randările lui iPhone XS, acum ne întoarcem spre creaţii vizuale similare axate pe iPad Pro 12.9 (2018). Tableta a tot scăpat până acum, în randări mai mult sau mai puţin fanteziste, dar acum apare într-o versiune marca @OnLeaks. Acesta face des rost de fişierele CAD şi dimensiunile reale ale terminalelor nelansate încă.

Acelaşi @OnLeaks în colaborare cu mysmartprice a prezentat chiar de luna trecută randări cu iPhone-urile noi de 6.5 inch şi 6.1 inch. Apple ar urma să lanseze toate aceste produse noi săptămâna viitoare, pe 12 septembrie, când a confirmat deja un eveniment. Pe lângă tableta de 12.9 inch vom avea şi una mai mică de 10.5 sau 11 inch. Remarcăm la acest nou iPad din imagini că are o cameră protuberantă, un conector special în spate jos, pentru tastatura probabil şi că îi lipseşte butonul Home.

Nu are nici breton, dar probabil are un mecanism Face ID ascuns în zona superioară. Mi se pare inedit şi că avem o cameră principală cu bliţ, mai ales la aşa o diagonală şi ştiţi cu toţii părerea mea despre cei care fac poze cu tableta. Chiar dacă muchiile sunt înguste rămân totuşi destul de groase pentru pretenţiile edge to edge din ziua de azi. Scăpările indică faptul că nouă tableta nu are jack audio şi că măsoară 280.6 x 215 x 5.85 mm, talia ajungând la 7.77 mm cu protuberanţa camerei.

Se pare că Face ID nu ar fi funcţionat cum trebuie pe iPad Pro 12.9 (2018) dacă foloseam tableta în mod landscape, de aceea Apple a schimbat poziţia lui Smart Connector, pentru o orientare mai portret. Aşteptam la bord un procesor Apple A12X de 7 nm, până la 512 GB stocare, suport Apple Pencil şi 4 difuzoare stereo. Preţul ar putea sări de 900 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×