Archos GamePad 2, o nouă tabletă de gaming debutează oficial, cu cele mai tari jocuri Gameloft preinstalate (Video)

Autor:  | Publicat în:  Archos 1.512 ori
<b>Archos GamePad 2, o nouă tabletă de gaming debutează oficial, cu cele mai tari jocuri Gameloft preinstalate (Video)</b>Archos a anunțat în ultimele ore o nouă tableta de gaming, sub numele de GamePad 2, dar și o colaborare cu Gameloft, care aduce jocurile companiei pe tabletele celor de la Archos. Iată cum arată noul GamePad: &nbsp; știa că ni se pregătește o...

Archos a anunțat în ultimele ore o nouă tableta de gaming, sub numele de GamePad 2, dar și o colaborare cu Gameloft, care aduce jocurile companiei pe tabletele celor de la Archos. Iată cum arată noul GamePad:

știa că ni se pregătește o nouă varianta de Archos GamePad, mai ales că un prototip fusese expus la CES 2013 și terminalul fusese aprobat de FCC în august. E vorba aici despre o tabletă de 7 inch, dotată cu procesor quad core Cortex A9 de 1.6 GHz și GPU Mali 400 quad core. Dotările lui GamePad 2 includ 2 GB RAM, o rezoluție de 1280 x 800 pixeli, o cameră frontală și butoane dedicate pentru gaming, inclusiv butoane shoulder că la PSP.

Archos GamePad 2

Gadgetul va sosi în variante de 8 sau 16 GB și va primi stocare extra via microSD. Archos GamePad 2 va rula Android 4.2 și va avea preinstalat GamePad GameZone, un soi de rival TegraZone dacă vreți. Prețul acestui produs va fi de 245 de dolari, iar Gameloft va oferi la pachet jocurile Asphalt 8 și Modern Combat 4, ambele preinstalate gratuit.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×