Nokia postează un teaser În care putem observa un phablet, o tabletă și un laptop

1.406 ori
<b>Nokia postează un teaser În care putem observa un phablet, o tabletă și un laptop</b>La sfârșitul lunii septembrie am aflat că cei de la Nokia ar putea organiza un eveniment de lansare în luna&nbsp;octombrie, lucru devenit certitudine între timp. O multitudine de teasere au apărut în ultimele zile ce ne amintesc că...

La sfârșitul lunii septembrie am aflat că cei de la Nokia ar putea organiza un eveniment de lansare în luna octombrie, lucru devenit certitudine între timp. O multitudine de teasere au apărut în ultimele zile ce ne amintesc că acestă conferință de presă este programată pe 22 octombrie și va avea loc la Abu Dhabi.

Evenimentul va începe la ora 10:00, ora României și va putea fi urmărit live pe site-ul Nokia Conversations. Din câte putem vedea în imaginea teaser de mai sus, Nokia ne-a pregătit o gamă nouă de terminale, printre care un phablet, o tabletă și un laptop.

Cel mai sigur, phablet-ul din imagine este Nokia Lumia 1520, terminal despre care se tot vorbește în ultimul timp. Chiar acum câteva zile am avut parte de o randare pentru presă care ne prezenta device-ul pe culoarea roșie.

Mai interesante sunt însă cele doua device-uri alăturate, tableta Sirius și laptopul în special, despre care sincer, până în acest moment, nu am auzit vorbindu-se! 22 octombrie se apropie și așteptăm cu nerabdare ultima lansare (la propriu) de produs marca Nokia!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×