Produse evoMAG.ro

Voice Actions for Android, o noua metoda de control vocal pentru handseturile Android (Video)

Autor:  | Publicat în:  Android 4.511 ori
<b>Voice Actions for Android, o noua metoda de control vocal pentru handseturile Android (Video)</b>Interactiunea prin comanda vocala cu un handset a ajuns la un nou nivel, datorita lui Voice Actions for Android, lansat recent de Google si prezentat in clipul de mai jos. Voice Actions reprezinta o serie de comenzi vocale, care permit utilizatorului sa...

Interactiunea prin comanda vocala cu un handset a ajuns la un nou nivel, datorita lui Voice Actions for Android, lansat recent de Google si prezentat in clipul de mai jos. Voice Actions reprezinta o serie de comenzi vocale, care permit utilizatorului sa controleze un handset pur si simplu folosindu-si vocea.

Fie ca e vorba de apelarea unor contacte, trimiterea de mesaje text sau mailuri, orice actiune se poate realiza pur si simplu dictand handsetului ce sa faca. Pentru a folosi Voice Actions va trebui sa apasati pe butonul virtual asociat microfonului si aflat in bara de cautare Google, pe care o veti descoperi in meniul Home pe telefonul dumneavoastra Android.

       

Comenzile principale ale lui Voice Actions sunt urmatoarele:

    * send text to [contact] [message]
    * listen to [artist/song/album]
    * call [business]
    * call [contact]
    * send email to [contact] [message]
    * go to [website]
    * note to self [note]
    * navigate to [location/business name]
    * directions to [location/business name]
    * map of [location]

Pe langa aceasta optiune, Google a mai lansat si un nou widget de cautare, care necesita (ca si Voice Actions) minim Android 2.2 Froyo pentru a rula pe un terminal mobil.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×