Voice Actions for Android, o noua metoda de control vocal pentru handseturile Android (Video)

Autor:  | Publicat în:  Android 5.125 ori
<b>Voice Actions for Android, o noua metoda de control vocal pentru handseturile Android (Video)</b>Interactiunea prin comanda vocala cu un handset a ajuns la un nou nivel, datorita lui Voice Actions for Android, lansat recent de Google si prezentat in clipul de mai jos. Voice Actions reprezinta o serie de comenzi vocale, care permit utilizatorului sa...

Interactiunea prin comanda vocala cu un handset a ajuns la un nou nivel, datorita lui Voice Actions for Android, lansat recent de Google si prezentat in clipul de mai jos. Voice Actions reprezinta o serie de comenzi vocale, care permit utilizatorului sa controleze un handset pur si simplu folosindu-si vocea.

Fie ca e vorba de apelarea unor contacte, trimiterea de mesaje text sau mailuri, orice actiune se poate realiza pur si simplu dictand handsetului ce sa faca. Pentru a folosi Voice Actions va trebui sa apasati pe butonul virtual asociat microfonului si aflat in bara de cautare Google, pe care o veti descoperi in meniul Home pe telefonul dumneavoastra Android.

       

Comenzile principale ale lui Voice Actions sunt urmatoarele:

    * send text to [contact] [message]
    * listen to [artist/song/album]
    * call [business]
    * call [contact]
    * send email to [contact] [message]
    * go to [website]
    * note to self [note]
    * navigate to [location/business name]
    * directions to [location/business name]
    * map of [location]

Pe langa aceasta optiune, Google a mai lansat si un nou widget de cautare, care necesita (ca si Voice Actions) minim Android 2.2 Froyo pentru a rula pe un terminal mobil.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×