ASUS Transformer Book T100TA unboxing: primul device Windows 8.1 În teste la Mobilissimo.ro (Video)

2.163 ori
<b>ASUS Transformer Book T100TA unboxing: primul device Windows 8.1 În teste la Mobilissimo.ro (Video)</b>După atât de multe tablete ASUS Transformer cu Android în teste la Mobilissimo.ro, a venit și rândul unui model cu Windows 8.1. E vorba despre ASUS Transformer Book T100TA, pe care îl vedeți scos din cutie mai jos. El costă în jur de 1.799 lei...

După atât de multe tablete ASUS Transformer cu Android în teste la Mobilissimo.ro, a venit și rândul unui model cu Windows 8.1. E vorba despre ASUS Transformer Book T100TA, pe care îl vedeți scos din cutie mai jos. El costă în jur de 1.799 lei și ne-a fost oferit în teste de către Eta2U.

Terminalul este un hibrid dintre laptop și tabletă, oferind la pachet tableta cu o tastatură dock. Transformer Book T100TA a fost lansat la final de 2013 și vine cu un procesor quad core Intel Bay Trail tactat la 1.3 GHz, 2 GB RAM și Windows 8.1 cu Microsoft Office Home and Student 2013. Avem la dispoziție 32 sau 64 GB memorie internă, în funcție de versiunea aleasă, iar ecranul este un IPS de 10.1 inch cu rezoluție de 1366 x 768 pixeli.

Transformer-Book-T100TA

Pe partea grafică avem soluția Intel HD Graphics, iar terminalul vine cu o cameră frontală de 1.2 MP și baterie de 31 Whr, care ar trebui să asigure în jur de 11 ore de funcționare în total. Alte dotări includ slot microSD, port micro HDMI și un port microUSB folosit pentru încărcare. Dockul aduce și un port full USB 3.0, iar întreg produsul cântărește 1.1 kilograme.

Remarcăm aici carcasa din plastic a tabletei și integrarea de difuzoare stereo cu tehnologie SonicMaster. Revenim cu un review detaliat și informații în curând!

Prețuri actualizate:

ASUS Transformer Book T100TA unboxing
 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×