Exclusivitate: RCS-RDS oferă tablete și televizoare prin oferta de fidelizare a clienților ce aleg să Își reÎnnoiască abonamentele !

Autor:  | Publicat în:  RCS & RDS 106.375 ori
<b>Exclusivitate: RCS-RDS oferă tablete și televizoare prin oferta de fidelizare a clienților ce aleg să Își reÎnnoiască abonamentele !</b>După ce la sfârșitul lunii trecute, vă aduceam în exclusivitate informații despre oferta RCS-RDS la smartphone-urile și abonamentele oferite prin rețeaua Digi Mobil, iată că acum avem parte de o nouă astfel de știre în exclusivitate ce îi...

După ce la sfârșitul lunii trecute, vă aduceam în exclusivitate informații despre oferta RCS-RDS la smartphone-urile și abonamentele oferite prin rețeaua Digi Mobil, iată că acum avem parte de o nouă astfel de știre în exclusivitate ce îi vizează tot pe cei de la RCS-RDS.

Un pont sosit astăzi la redacția Mobilissimo, din partea un cititor fidel, ne anunță despre o nouă ofertă de fidelizare RCS-RDS. Aceștia vor oferi clienților ce decid să iși prelungească abonamentul la serviciile RCS-RDS fie o tabletă, fie un televizor LED. Din informațiile noastre, televizoarele se oferă pentru moment doar în orașul Brașov, urmând ca mai apoi să ajungă și în alte orașe (puteți folosi zona de comentarii pentru a ne informa cu privire la acest aspect). Pe de altă parte, tabletele se vor oferi în toată țara.

Oferta este una de tip retenție, ceea ce înseamnă că vor putea beneficia de ea numai acele persoane cărora le-a expirat contractul și doresc să prelungească serviciile RCS-RDS cu încă 24 de luni. Odată cu prelungirea abonamentului, clienții vor beneficia de o serie de tablete sau televizoare la prețuri reduse.

Potrivit unui angajat RDS-RCS, vor fi oferite 4 modele de tablete, 2 tablete Allview, una doar cu WiFi și cealaltă cu Wifi+3G, și 2 tablete Samsung Galaxy Tab, una ce va dispune de WiFi, în timp ce al 2-lea model va veni și cu 3G. Mai sus puteți observa un mic tabel ce conține prețurile a 3 dintre aceste tablete menționate mai sus.

Exclusivitate: RCS-RDS oferă tablete și televizoare prin oferta de fidelizare a clienților ce aleg să Își reÎnnoiască abonamentele !

De asemenea, clienții vor putea alege un televizor LED în schimbul tabletelor. Vor fi disponibile 3 astfel de modele de televizoare, 2 dintre aceastea fiind de 81 cm, iar cel de-al 3-lea va avea o diagonală de 106 cm. Puteți consulta lista completă de prețuri în cadrul tabelului de mai sus.

Din câte se pare, cei de la RCS-RDS vor da lovitura pe piața românească cu aceste oferte de loializare, ei mizând pe o mare varietate de servicii. După ce au introdus smartphone-uri cu prețuri speciale la abonament, iar acum tablete și televizoare, cu siguranță vor avea ceva în plus față de concurență. Să fie RCS-RDS operatorul care ne va aduce prețuri asemănătoare cu cele din afară? Voi ce părere aveți despre aceste noi oferte?

Pont primit de la un cititor fidel! Mulțumim !

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×