Angajați HTC din echipa de design arestați pentru fraudă, furt de secrete

1.433 ori
<b>Angajați HTC din echipa de design arestați pentru fraudă, furt de secrete</b>Se pare că HTC are probleme interne, de această dată fiind fraudată de catre 3 angajați care au dorit să stoarcă bani de la companie. Cei trei au funcții importante și au fost arestați pentru fraudă și furt de secrete. &nbsp; E vorba despre...

Se pare că HTC are probleme interne, de această dată fiind fraudată de catre 3 angajați care au dorit să stoarcă bani de la companie. Cei trei au funcții importante și au fost arestați pentru fraudă și furt de secrete.

E vorba despre Thomas Chien, vicepreședinte al secțiunii de design de produs, Wu Chien, director R&D și Justin Huang, manager al echipei de design. Acest trio și-a dat demisia de la HTC după și-au luat fiecare bonusurile în această săptămână. Designerii își pregăteau propria firmă numită Xiaoyu în China, dar înainte de asta ei au obținut 334.000 de dolari de la HTC in mod fraudulos.

Cei trei au contractat o firmă externă de design pentru a crea modelul HTC One, deși telefonul a fost creat de echipa HTC. Banii nu au ajuns la vreo firmă externă, ci la acești 3 angajați, care au împărțit suma între ei. Thomas Chien este acuzat și de o infracțiune în plus și anumte faptul că a descărcat fișiere secrete cu HTC Sense 6 UI și le-a distribuit în afară companiei.

E păcat să vedem așa ceva întâmplându-se la HTC, exact când compania teoretic începea să se pună pe picioare...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×