Noul feed de știri Google Discover este acum disponibil pe mobil, accesând google.com din browser

1.311 ori
<b>Noul feed de știri Google Discover este acum disponibil pe mobil, accesând google.com din browser</b>Fix în urmă cu aproximativ o lună vă informam și despre faptul că Google a aplicat pentru o redenumire a feed-ului său de știri care până atunci era cunoscut drept Google Feed. Acum secțiunea din pagina web google.com numită Google Discover

În urmă cu aproximativ o săptămână vă anunțam și despre lansarea lui Google Discover, o secțiune de știri care până mai acum ceva timp era cunoscută sub denumirea de Google Feed. S-a optat pentru un rebranding și cu această ocazie și pentru implementarea de funcții noi după cum vă informam în articolul de la acea vreme. Astăzi descoperim că feed-ul de știri începe a-și face apariția în varianta de mobil.

Google Discover

Astfel la accesarea site-ului google.com de pe un browser instalat pe smartphone veți descoperi această secțiune specială unde găsiți știri, noutăți și date importante precum este cazul stării meteo. După cum se poate vedea din capturile incluse aici, informațiile vor fi afișate sub formă de carduri pe un background alb însoțit de o bară Search în partea de sus.

Tot aici vor fi afișate informații despre scorurile înregistrate în competițiile sportive, dar și povești derulate sub forma unui carusel precum am mai văzut și în cadrul altor aplicații. Google Discover a început să fie distribuit către utilizatori încă de ieri și avem confirmări că poate fi accesat din Safari pe iOS, Chrome pe Android, dar și de pe alte browsere mobile.

Momentan se pare că feed-ul încă nu este activ în România, dar în următoarele zile ar trebui să îl vedem și la noi. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×