Două noi tablete Apple iPad ar putea debuta oficial în cadrul conferinței WWDC 2018

806 ori
<b>Două noi tablete Apple iPad ar putea debuta oficial în cadrul conferinței WWDC 2018</b>Până la ediția din acest an a conferinței dezvoltatorilor Apple mai avem ceva de așteptat, dar se pare că așteptarea nu va fi în zadar. Zvonuri sosite online indică posibilitatea ca firma din Cupertino să lanseze două noi tablete iPad ce se vor

Vestea că americanii de la Apple pregătesc integrarea în portofoliu a două noi tablete iPad în prima parte a acestui an sosește astăzi ca urmare a unei aprobării din partea Comisiei Economice Eurasia. Această agenție de reglementare a aprobat modelele "A1893" și "A1954", fiind vorba despre nume de cod ce nu corespund altor tablete lansate anterior pe piață de către firma lui Tim Cook.

Aparent, ar fi vorba despre modelele iPad Pro (2018) în variantele de 10.5 și 12.9 inch - terminale care se vor baza în continuare pe panouri IPS LCD, asta pentru că cele OLED au în continuare prețuri mari. Există șanse ca una dintre aceste tablete să ofere tehnologia de autentificare facială Face ID, dar personal mă gândesc că nu ar fi nevoie de un decupaj similar cu cel de pe iPhone X în cazul de față.

Potrivit zvonurilor actuale, lansarea acestor două tablete ar fi programată pentru începutul lunii iunie atunci când are loc conferința anuală a dezvoltatorilor WWDC 2018 în perioada 4 - 8 iunie. Până atunci am putea vedea mai multe leak-uri și eventual certificări menite să ne dezvăluie o parte din dotările hardware. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×