Samsung Galaxy Beam 2 a fost lansat oficial pe piața din China

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.247 ori
<b>Samsung Galaxy Beam 2 a fost lansat oficial pe piața din China</b>Iată că după o serie de imagini scăpate pe web, succesorul primei generații Galaxy Beam, și anume Samsung Galaxy Beam 2, este pe cale să ia cu asalt piața din China. Acest nou device dispune după cum sugerează și denumirea acestuia, de un...

Iată că după o serie de imagini scăpate pe web, succesorul primei generații Galaxy Beam, și anume Samsung Galaxy Beam 2, este pe cale să ia cu asalt piața din China. Acest nou device dispune după cum sugerează și denumirea acestuia, de un mini-proiector integrat, acesta fiind principalul selling-point al device-ului.

Samsung Galaxy Beam 2 poartă numele de serie SM-G3858 și reușește să aducă specificații demne de un terminal mid-range. Avem la dispoziție un display de 4.7 inch cu rezoluție WVGA, un procesor quad-core tactat la 1.2 GHz, 1 GB RAM și un slot pentru carduri microSD.

De asemenea, Samsung Galaxy Beam 2 vine la pachet cu o cameră de 5 megapixeli, WiFi, Bluetooth 4.0, GPS/GLONASS și sistemul de operare Android 4.2.2 JellyBean. Din punct de vedere al dimensiunilor, Galaxy Beam 2 măsoară 124.5 mm în lungime, 70 mm în lățime și 11.7 mm în grosime. Acesta cântărește 166 grame și va fi comercializat prin intermediul operatorului China Mobile.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×