Microsoft anunță unificarea prețurilor din Windows Phone și Windows 8 Store

708 ori
<b>Microsoft anunță unificarea prețurilor din Windows Phone și Windows 8 Store</b>De curând, cei de la Microsoft au anunțat pe blogul oficial Windows faptul că se va realiza unificarea de prețuri între aplicațiile de pe Windows Phone și Windows 8 Store. Astfel, dezvoltatorii vor putea crea aplicații ce vor funcționa pe ambele...

De curând, cei de la Microsoftau anunțat pe blogul oficial Windows faptul că se va realiza unificarea de prețuri între aplicațiile de pe Windows Phone și Windows 8 Store. Astfel, dezvoltatorii vor putea crea aplicații ce vor funcționa pe ambele sisteme de operare.

Totodată, prețurile aplicațiilor vor fi aceleași atât pe magazinul WP, cât și pe Windows 8 Store, urmând ca utilizatorii să plătească doar pentru o singură aplicație ce va fi folosită pe ambele platforme. Aflăm și faptul că în acest moment, veniturile din magazinul Windows Phone sunt generate în parte parte de aplicațiile cu prețuri cuprinse între 0.99$ și 1.29$, venituri ce însumează un procent de 55%.

Pe lângă modificările aduse la acest capitol, Microsoft a introdus și unele funcții care permit schimbul valutar al monedei standard în moneda utilizată în țara de unde provine utilizatorul. De asemenea, Microsoft invită dezvoltatorii de aplicații în secțiunea Dev Center pentru a stabili noul preț pentru aplicații.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×