HTC postează un teaser despre o tabletă și confirmă că au lucrat cu Microsoft la un smartwatch

1.234 ori
<b>HTC postează un teaser despre o tabletă și confirmă că au lucrat cu Microsoft la un smartwatch</b>într-un interviu acordat celor de la Finacial Times, ceo-ul HTC, Peter Chou și președinta Cher Wang dau de înțeles că vor scoate pe piață o tabletă și un ceas inteligent. Chou afirmă că HTC a lucrat acum câțiva ani cu cei de la Microsoft...

într-un interviu acordat celor de la Finacial Times, ceo-ul HTC, Peter Chou și președinta Cher Wang dau de înțeles că vor scoate pe piață o tabletă și un ceas inteligent. Chou afirmă că HTC a lucrat acum câțiva ani cu cei de la Microsoft pentru creearea unui device portabil.

Chou este puțin reținut cu privire la o nouă încercare de a produce un smartwatch, deoarece tehnologia portabilă este un segment aflat într-o stare inițială de dezvoltare în cadrul companiei HTC și vor să acorde mai mult timp pentru a crea un device portabil care să fie conform cerințelor consumatorilor.

Tableta HTC

De asemenea exista detalii în cuprinsul interviului care ne confirmă faptul că viitoarea tabletă va fi “frumoasă și distrugătoare. Va ramâne de văzut dacă HTC ne va impresiona cu această categorie de produse la fel cum a facut-o și în cazul lui HTC One.

[credit imagini]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×