Nokia Lumia 1520 Își dezvăluie carcasa protectoare și un suport special

1.164 ori
<b>Nokia Lumia 1520 Își dezvăluie carcasa protectoare și un suport special</b>După ce am văzut imagini cu phabletul Nokia Lumia 1520 într-o varietate de culori, e rândul unui accesoriu să fie subiect de știri. E vorba despre o carcasă protectoare cu rol de suport pentru device, ideal pentru vizionarea de filme. &nbsp;...

După ce am văzut imagini cu phabletul Nokia Lumia 1520 într-o varietate de culori, e rândul unui accesoriu să fie subiect de știri. E vorba despre o carcasă protectoare cu rol de suport pentru device, ideal pentru vizionarea de filme.

Scăparea aparține ca de obicei de faimosul @evleaks, care ne oferă imaginea de mai sus postata pe Twitter. A mai rămas doar jumătate de zi până ce în Abu Dhabi Nokia va face marele anunț al primului său phablet, primei sale tablete și al unui laptop misterios, dacă ne luăm după teaserul lor. Revenind la accesoriu, el poate acoperi atât spatele telefonului, cât și puțin din ecran.

Bănuiesc că zonă de suport se poate derula și folosi ca mecanism protector pentru ecran, în stilul lui Smart Cover de la Apple. După carcasele inedite ale lui Nokia Lumia 1020, mă aștept ca și Lumia 1520 să aibă parte de accesorii speciale cel puțin la fel de tentante. Voi ce așteptări aveți pentru phablet?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×