Iată cum ar putea arăta o husă de tip Smart Cover pentru viitoarea tabletă Nexus

644 ori
<b>Iată cum ar putea arăta o husă de tip Smart Cover pentru viitoarea tabletă Nexus</b>în lumea Nexus există pe lângă smartphone-uri, și tablete, dispozitive ce au reușit să devină foarte populare, un astfel exemplu din gamă fiind Nexus 7. După cum numeroase zvonuri din ultimul timp sugerează, Google împreună cu cei de la HTC...

în lumea Nexus există pe lângă smartphone-uri, și tablete, dispozitive ce au reușit să devină foarte populare, un astfel exemplu din gamă fiind Nexus 7. După cum numeroase zvonuri din ultimul timp sugerează, Google împreună cu cei de la HTC plănuiesc lansarea tabletei Nexus 9, device ce a aparut anterior sub denumirea HTC Flounder, respectiv Volantis.

Recent, o presupusă schiță a unei huse de tip Smart Cover pentru Nexus 9 și-a făcut apariția pe web, material ce ne oferă o privire mai detaliată asupra modului în care va arăta și funcționa husa în cauză. Aflăm că aceasta va aduce un suport de tip triunghiular magnetic similar cu cel folosit la husa pentru tabletele Apple iPad.

Iată cum ar putea arăta o husă de tip Smart Cover pentru viitoarea tabletă Nexus

Se așteaptă ca tastatura integrată în husă să ofere tehnologia Bluetooth 4.0 pentru conectarea la tabletă, cât și un chip NFC. De asemenea, husa va oferi și o baterie de 450 mAh ce va fi necesară pentru tastatură. Din punct de vedere al dimensiunilor, acest accesoriu măsoară 320 mm în lungime, 228 mm în lățime și doar 5 mm în grosime.

Iată cum ar putea arăta o husă de tip Smart Cover pentru viitoarea tabletă Nexus

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×