Yezz pregătește cel mai subțire telefon Windows Phone din lume, modelul Yezz Billy 4.7

836 ori
<b>Yezz pregătește cel mai subțire telefon Windows Phone din lume, modelul Yezz Billy 4.7</b>Atunci când a apărut Allview Impera I, el era unul dintre cele mai subțiri modele Windows Phone din lume, iar acum această categorie e gata să aibă un nou lider. E vorba despre un handset produs de compania Yezz. &nbsp; Pe numele său Yezz Billy...

Atunci când a apărut Allview Impera I, el era unul dintre cele mai subțiri modele Windows Phone din lume, iar acum această categorie e gata să aibă un nou lider. E vorba despre un handset produs de compania Yezz.

Pe numele său Yezz Billy 4.7, noul terminal va fi cel mai subțire model WP lansat vreodată, deși nu știm exact ce grosime are. Bănuiesc că e vorba de o grosime de 7 mm sau mai puțin. Companii ca Micromax, Yezz și Gionee au făcut parte din noul val de parteneri hardware Microsoft care s-au alăturat inițiativei Windows Phone cu câteva luni în urmă. Yezz a prezentat handsetul Billy 4.7 la Computex 2014, iar numele său vine de la Bill Gates, fiind un tribut adus acestuia.

Produsul va fi expus și la IFA 2014 în această săptămână și îl așteptăm cu nerăbdare. Telefonul include un display de 4.7 inch cu rezoluție 720p, protecție Dragontrail, un procesor quad core Snapdragon de 1.2 GHz, 1 GB RAM și 8 GB stocare internă, plus slot microSD. Handsetul suporta carduri microSD de până la 128 GB, deci stocarea nu va fi o problemă. Dotările mai includ și o cameră de 8 MP în spate, una frontală de 2 MP și Windows Phone 8.1.

Se vehiculează un preț de aproximativ 229 de euro pentru acest model.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×