Iată o tabletă transparentă În acțiune la CES 2014: modelul Grippity e pe Kickstarter (Video)

1.006 ori
<b>Iată o tabletă transparentă În acțiune la CES 2014: modelul Grippity e pe Kickstarter (Video)</b>Aflasem de existența lui Grippity în decembrie, atunci când pornea finanțarea pe Kickstarter a acestui proiect. E vorba despre o tabletă cu ecran transparent, care a sosit sub formă de prototip la CES 2014, unde a primit demo-ul hands on de mai jos....

Aflasem de existența lui Grippity în decembrie, atunci când pornea finanțarea pe Kickstarter a acestui proiect. E vorba despre o tabletă cu ecran transparent, care a sosit sub formă de prototip la CES 2014, unde a primit demo-ul hands on de mai jos.

Au mai rămas 9 zile până la finalizarea donațiilor Kickstarter, iar proiectul avea nevoie de 200.000 de dolari și a primit numai 34.000 deocamdată. E vorba aici despre o tabletă cu ecran LCD de 7 inch, cu rezoluție de 1024 x 600 pixeli și o zonă superioară cu butoane speciale pentru input, care amintesc de modalitatea de control a unui joystick de consola.

Ecranul LCD este unul semi transparent și tableta integrează și o zonă touch capacitiva în partea din spate. Grippity suporta input din partea ambelor zone transparente și are la interior un procesor quad core, 1 GB RAM, slot SD și 8 GB memorie internă. Terminalul rulează Android 4.2 și îl văd transformându-se într-un soi de tableta de gaming inedită. Va deveni proiectul realitate? Ce credeți?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×