Iată o tabletă transparentă În acțiune la CES 2014: modelul Grippity e pe Kickstarter (Video)

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 945 ori
<b>Iată o tabletă transparentă În acțiune la CES 2014: modelul Grippity e pe Kickstarter (Video)</b>Aflasem de existența lui Grippity în decembrie, atunci când pornea finanțarea pe Kickstarter a acestui proiect. E vorba despre o tabletă cu ecran transparent, care a sosit sub formă de prototip la CES 2014, unde a primit demo-ul hands on de mai jos....

Aflasem de existența lui Grippity în decembrie, atunci când pornea finanțarea pe Kickstarter a acestui proiect. E vorba despre o tabletă cu ecran transparent, care a sosit sub formă de prototip la CES 2014, unde a primit demo-ul hands on de mai jos.

Au mai rămas 9 zile până la finalizarea donațiilor Kickstarter, iar proiectul avea nevoie de 200.000 de dolari și a primit numai 34.000 deocamdată. E vorba aici despre o tabletă cu ecran LCD de 7 inch, cu rezoluție de 1024 x 600 pixeli și o zonă superioară cu butoane speciale pentru input, care amintesc de modalitatea de control a unui joystick de consola.

Ecranul LCD este unul semi transparent și tableta integrează și o zonă touch capacitiva în partea din spate. Grippity suporta input din partea ambelor zone transparente și are la interior un procesor quad core, 1 GB RAM, slot SD și 8 GB memorie internă. Terminalul rulează Android 4.2 și îl văd transformându-se într-un soi de tableta de gaming inedită. Va deveni proiectul realitate? Ce credeți?

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×