Imagini și detalii legate de Sony Xperia Tablet

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.662 ori
<b>Imagini și detalii legate de Sony Xperia Tablet</b>Ambițiile Sony sunt mari și asta mai ales după ce au preluat participația Ericsson și se implică 100% în dezvoltarea liniei de tablete și telefoane de tip smartphone. Sony Xperia Tablet se află pe ultima sută de metri în faza de dezvoltare și...

Ambițiile Sony sunt mari și asta mai ales după ce au preluat participația Ericsson și se implică 100% în dezvoltarea liniei de tablete și telefoane de tip smartphone. Sony Xperia Tablet se află pe ultima sută de metri în faza de dezvoltare și cât de curând va fi lansată oficial.

Păstrează linia de design de la tableta lor din 2011. Să vedem dacă interesul va fi mai mare și vânzările nu vor fi la fel de slabe.

Imagini și detalii legate de Sony Xperia Tablet

Ce se spune că ar aduce Xperia Tablet ca hardware:

  • ecran de 9.4 inch cu rezoluție 1280x800 pixeli;
  • procesor Tegra 3 quad-core, 64 GB spațiu de stocare;
  • Android 4.0 Ice Cream Sandwich;
  • 3G, Wi-Fi b/g/n, bluetooth 3.0, GPS, SD slot;
  • cameră de 8 Megapixeli, cameră frontală de 1 Megapixel. 

Imagini și detalii legate de Sony Xperia Tablet

Debutul lui Sony Xperia Tablet va avea loc la IFA Berlin 2012. Nu-mi pare a ieși în evidență față de concurență. Totuși, nu mai pare la fel de butucănoasă ca Sony Table S. Mă așteptam să văd un display mai bun.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×