Spy Shop Black Friday 2017

Cât a cerut Apple de la Samsung În 2010 pentru a le oferi licență spre a vinde telefoane și tablete?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.151 ori
<b>Cât a cerut Apple de la Samsung În 2010 pentru a le oferi licență spre a vinde telefoane și tablete?</b>Samsung și Apple sunt prinse într-o luptă fără precedent prin tribunale. Sunt multe acuze de o parte și de alta. Apple spune că Samsung le-a furat designul de la iPhone și iPad, mai sunt și multe alte patente în discuție. &nbsp; Lupta se dă...

Samsung și Apple sunt prinse într-o luptă fără precedent prin tribunale. Sunt multe acuze de o parte și de alta. Apple spune că Samsung le-a furat designul de la iPhone și iPad, mai sunt și multe alte patente în discuție.

Lupta se dă între companiile care vând cele mai multe smartphone-uri la nivel global. Tot ele cumulează și profitul din industrie, cu mare avantaj pentru Apple. A ieșit la iveală cât a cerul Apple în 2010 de la Samsung pentru a le permite să folosească patentele lor, le acordau un fel de licență care costa:

  • 30 de dolari pentru orice telefon cu touch;
  • 40 de dolari la tablete;
  • 20% reducere pentru telefoanele cu tastatură qwerty. 

Mai erau și alte deduceri după cum observați în tabelul de mai sus. Cei 30 de dolari să spun că ar fi de plătit la un smartphone de top, dar vă dați seama cât ar ridica prețul unui telefon Samsung cu touch și ieftin - sunt modele și pe la 250 - 300 de lei care dintr-o dată ar urca la 400 - 450 lei.

Se adaugă și zecile de milioane de smartphone-uri + non-smartphone-uri vândute de către Samsung în fiecare trimestru și realizați repede de ce compania sud-coreeană a preferat să ajungă în fața tribunalelor decât să plătească Apple o sumă de-a dreptul fabuloasă. Gândiți-vă cum ar fi să nu produci nimic și la fiecare model al concurenței să primești 30 sau 40 de dolari, doar pentru patente.

▶▶▶ Sony Xperia XZ1 la 2.591 lei ◀◀◀
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×