Inginerii HTC s-au Întâlnit cu oficialii Google pentru a discuta despre Nexus 9, conform Wall Street Journal

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.001 ori
<b>Inginerii HTC s-au Întâlnit cu oficialii Google pentru a discuta despre Nexus 9, conform Wall Street Journal</b>Wall Street Journal e o sursă de încredere când vine vorba despre zvonuri și informații despre terminale mobile, iar azi ei ne aduc detalii despre tableta HTC Nexus 9. știam de existența acestui device de ceva vreme, iar acum aflăm date proaspete....

Wall Street Journal e o sursă de încredere când vine vorba despre zvonuri și informații despre terminale mobile, iar azi ei ne aduc detalii despre tableta HTC Nexus 9. știam de existența acestui device de ceva vreme, iar acum aflăm date proaspete.

La ultimul leak aflam că produsul ar putea fi prezentat pe 16 octombrie, iar tableta va avea o diagonală de 9 inch și un procesor Nvidia Tegra K1. Aparent, în aceste zile inginerii HTC se întâlnesc cu oficialii Google pentru a pune la punct detalii legate de terminal. Prima tabletă HTC, modelul Flyer a fost considerată un eșec, unul atât de mare încât compania s-a retras rapid de pe piața de tablete imediat după.

O sursă afirma că HTC ar fi fost aleasă pentru a produce Nexus 9 pentru a preveni monopolul din partea unei companii că LG sau Samsung. Aceeași sursă declară că Google a pus ochii pe HTC pentru acest proiect încă din 2013, atunci când smartphone-ul HTC One a primit aprecieri pentru design. și One M8 a contribuit la alegerea firmei asiatice. Nexus 9 va trebui să fie un produs cu adevărat special pentru a ieși în evidență, mai ales că producătorii de tablete au făcut o treabă bună în acest an, iar Samsung are câteva modele cu adevărat solide de combătut.

Dacă se mai lansează și iPad-uri noi luna viitoare, lupta va fi și mai acerbă.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×