Un studiu arată că 19% dintre consumatori ar cumpăra un ceas Apple iWatch

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.384 ori
<b>Un studiu arată că 19% dintre consumatori ar cumpăra un ceas Apple iWatch</b>Un studiu realizat recent de către ChangeWave Research arată&nbsp;că 19% dintre consumatori ar cumpăra un ceas Apple iWatch, dacă acesta s-ar lansa. 5% dintre consumatori sunt foarte convinși că ar cumpăra un astfel de ceas, iar 14% sunt oarecum...

Un studiu realizat recent de către ChangeWave Research arată că 19% dintre consumatori ar cumpăra un ceas Apple iWatch, dacă acesta s-ar lansa. 5% dintre consumatori sunt foarte convinși că ar cumpăra un astfel de ceas, iar 14% sunt oarecum înclinați către achiziție.

Studiul a fost realizat în perioada 4 martie - 19 martie 2013, având 1713 de repondenti nord-americani. Dacă vi se pare dezamăgitor pentru Apple acest sondaj, aflați că oamenii erau timizi cu privire la noile gadgeturi și în 2010, în ianuarie. Astfel, un studiu realizat la acea vreme cu privire la o posibilă achiziție de iPad avea ca rezultat cifre de 18% dintre consumatori interesați de achiziția unei tablete Apple.

și iată că în final produsul s-a vândut în 300.000 de unități în prima zi și 1 milion în prima lună. Un analist de la Citigroup estimează că iWatch poate genera venituri de 6 miliarde de dolari pentru Apple și că piața ceasurilor valorează 60 de miliarde de dolari în acest moment, deci compania din Cupertino și-ar putea adjudeca măcar 10% din piață.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×