iPad Pro (2018) se îndoaie foarte uşor; Iată testul său de rezistenţă (Video)

735 ori
<b>iPad Pro (2018) se îndoaie foarte uşor; Iată testul său de rezistenţă (Video)</b>Pe final de lună octombrie cei de la Apple anunțau și lansarea tabletei iPad Pro 12.9 2018, un device spectaculosă cu grosime impresionantă și multe tehnologii deosebite la bord. Ca de fiecare dată, publicul este interesat să afle cât de rezistente

Ne-am obişnuit că JerryRigEverything să testeze telefoane, îndoindu-le, zgariind-le şi arzându-le cu bricheta, dar iată că de această dată YouTuberul merge în altă direcţie. Acum îl trece pe noul iPad Pro (2018) prin aceste teste şi ce a ieşit vedeţi mai jos.

iPad Pro 12.9 2018

În primul rând vedem noul Apple Pencil 2 în acţiune, el fiind aparent un pic mai greu de rupt decât un creion de lemn. La interior se află magneţi şi senzori, iar trecând mai departe începe şi primul test aplicat iPad-ului din 2018. E vorba despre cel de zgâriere, la care terminalul rezistă fix precum un smartphone, adică se zgârie la nivelul 6 din 9 cu unul dintre vârfurile ascuţite.

iPad Pro 12.9 2018

Din păcate promisiunea de sticlă de safir aplicată pe lentila camerei nu este reală, iar acolo e tot sticlă clasică, care se zgârie tot la nivelul 6. Corpul metalic e destul de rezistent la acest capitol, deşi cu puţină insistență şi un cutter, Jerry a gravat frumos spatele cu un desen cu Spider-Man. A venit apoi testul cu bricheta, la care ecranul LCD a rezistat 10 secunde până s-a înnegrit, dar şi-a revenit rapid.

iPad Pro 12.9 2018

Momentul crucial al acestui clip este cel dinspre final, când YouTuber-ul îndoaie tableta extrem, extrem de uşor. Se îndoaie la fel de uşor ca o ciocolată de sub bradul de Crăciun şi ecranul se crapă imediat. Mai rău de atât e că se desface imediat şi carcasa şi bateria se vede cu ochiul liber. Punctul maxim de vulnerabilitate este undeva în zona mediană a tabletei, iar integritatea structurală pare să lase de dorit aici.

Aş spune că e cazul unui nou Bendgate, dacă nu ar fi foarte rare situaţiile în care o tabletă să fie supus la aşa mult stres. E clar că trebuie protejat device-ul totuşi... cu o husă sau alte accesorii tip Cover.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! 😊

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×